Posem llum i color a la història de la UEO

En aquests moments en els quals la situació d’alerta sanitària ha paralitzat la dinàmica d’actes del Centenari de la Unió Esportiva Olot, la Comissió del Centenari proposa que tothom qui tingui fotos o gravacions d’aquests cent anys d’història les pugui recuperar. En les condicions actuals -diu la Comissió-, animem a la gent per a que aprofiti aquests moments per remenar records. Anoteu-hi: autor, lloc, esdeveniment i nom de les persones que hi surten.

De moment, la Comissió, per animar la recerca, convida a que la gent les pengi a les xarxes socials (Twitter: @CentenariUE @UEO1921 @exjugadorsueolo). Una vegada acabat el confinament, però, es farà una campanya de recollida des de l’Arxiu Comarcal coordinada per l’Anna Bonfill. Tu també vas jugar a l’Olot? Anima’t i comparteix les teves relíquies amb nosaltres!

Leave a Reply