Sergi Raset, renovat com a director esportiu del club

L’arquitecte del projecte de proximitat de la Unió Esportiva Olot amplia el seu contracte per un curs més i encetarà la seva cinquena temporada als despatxos del club. Des de la direcció esportiva, el de Sant Gregori és l’encarregat de confeccionar la plantilla i el cos tècnic del primer equip, així com de coordinar el futbol base de la Fundació UE Olot i de tota l’activitat esportiva de l’entitat. 

Sergi Raset, ex-jugador d’un bon grapat d’equips del futbol català, va aterrar al club l’any l’any 2016 després del descens de Segona B a Tercera Divisió en substitució de David Comamala. El canvi de model amb l’aposta per jugadors del territori, sobretot de la demarcació de Girona on Raset n’era un especial coneixedor, va funcionar de meravella per conquerir el títol de Tercera i aconseguir el retorn a la categoria de bronze. A partir d’aquí, el projecte i la filosofia de la UEo només ha fet que créixer i donar passos endavant amb un segell propi de futbolistes identificats, compromesos i arrelats, tots ells seduïts pel director esportiu gironí. Bona feina, Sergi! Seguim progressant de la mà!

Declaracions de Sergi Raset:

“Content de seguir en un lloc on em volem i em fan sentir a gust. M’identifico perfectament amb la manera de treballar del club i puc prendre les meves decisions. L’Olot té la idea de seguir creixent amb uns valors i una manera de fer concreta en la qual s’imposa un criteri i un ordre econòmic per sobre de tot. Som estrictes i ordenats”.

“Seguirem potenciant els jugadors de proximitat, futbolistes de la casa que s’identifiquin amb el projecte. Tinc il·lusió tot i aquesta situació excepcional que estem vivint. Estic esperançat i amb les piles carregades per intentar fer una molt bona temporada en una categoria difícil i exigent com és la Segona B”.

“El club cada vegada va creixent més esportivament i competint de millor manera a Segona B, cada vegada és més difícil però tenim la il·lusió d’anar fent passos endavant i que l’Olot cada cop sigui un club més ben estructurat”. 

Agustí, Vila, Dionís i Raset al camp de l’Espanyol B // Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply