Punt i final a un curs excepcional (VÍDEOS)

El primer equip de la Unió Esportiva Olot ha tancat definitivament la temporada 2019-20 aquesta setmana amb una trobada virtual entre jugadors i cos tècnic. Un comiat d’un any agredolç i de somnis estroncats que ens ha deixat moltes coses positives i motius per a l’esperança i l’optimisme de cara al futur. Des del departament de comunicació del club hem elaborat un parell de vídeos com a colofó per tancar el curs, el primer de caràcter més futbolístic on es repassen jugades, gols i celebracions, i el segon de més rerefons emocional i humà amb les veus dels protagonistes ressonant pels carrers buits de la ciutat d’Olot en ple confinament. Tornarem a omplir-los amb il·lusió, passió i compromís! 

VÍDEO 1 (per Nuri Marguí):

 

 

VÍDEO 2 (per Nuri Marguí):

 

Leave a Reply