Eloi Amagat completa un mig del camp per tornar a somiar

El futbolista gironí prolonga el seu recorregut a la Unió Esportiva Olot per una temporada més, la tercera consecutiva de vermell. Una altra renovació important d’un jugador amb ascendència, ofici i verticalitat al centre del camp. Eloi Amagat, de 35 anys i amb una trajectòria inqüestionable en el món del futbol, continuarà portant la batuta al costat d’homes com Pedro del Campo o Héctor Simón. 

La cirereta. Eloi Amagat també s’ha decidit a formar part d’un projecte majoritàriament continuïsta, tant en el cos tècnic com en la plantilla. Una declaració d’intencions de la il·lusió i l’ambició que desprèn aquest grup de jugadors de proximitat. Un dels noms que ressonen amb més força és el d’Amagat, ex-capità il·lustre del Girona FC i que també ha provat sort a la MLS americana amb el New York City. Dels gratacels de Manhattan va passar directament als volcans de la Garrotxa per sacsejar el mercat d’hivern del curs 2018-19. En total, Eloi ha disputat 32 partits amb la UEO en el quals ha ofert el seu lideratge, qualitat i criteri amb la pilota als peus. Només alguna inoportuna lesió ha evitat que tingués més protagonisme en una zona ampla farcida de talent amb Pedro, Héctor i companyia. Un estil de joc i una identitat pròpia que han despertat l’interès i el reconeixement pràcticament unànime de la categoria. I així seguirà, ja que el mig del camp ha renovat per complet i això representa un luxe per a la idea de Raúl Garrido i Kevin Martínez. Amagat es converteix en el dissetè jugador confirmat d’una plantilla que cada vegada està més ben apuntalada. Tornem-hi, Eloi! Amb tu som més forts!

Declaracions d’Eloi Amagat:

“Estic molt content per la renovació. Personalment és el que he volgut des de bon principi, potser s’ha allargat una mica però al final hem arribat a un acord satisfactori per a les dues parts. Realment tinc ganes de tornar a començar la temporada i seguir gaudint com ho he fet en el temps que porto al club”.

“Sóc dels que tinc la sensació que hem fet una molt bona feina però que ha estat inacabada. L’equip i el club poden seguir creixent amb la inèrcia que vam acabar, l’ambició és màxima. La dinàmica que hem aconseguit i el joc que hem demostrat en l’últim tram d’aquesta temporada em fa tenir una il·lusió especial. Estic convençut que si ens ho creiem com ho fèiem encara podem aconseguir coses més importants”.

“Un dels motius per renovar és l’identificat i estimat que m’he sentit des del dia que vaig arribar a l’Olot. M’agrada la filosofia de buscar jugadors de la casa, de la terra, això que fa el bloc sigui potent i compacte i s’ha demostrat aquesta temporada. També vull destacar que el club ha anat per feina renovant pràcticament a tota la plantilla pel bon rendiment que ha donat. També ha estat important la renovació del cos tècnic, una idea de joc que coincideix amb la meva”.

“El meu objectiu és seguir gaudint del futbol, em trobo amb les mateixes ganes d’entrenar i competir de quan era un nano. I on millor ho puc fer és a l’Olot per totes aquestes coses que representa el club. Espero poder seguir aportant dins del camp i també al vestidor amb la meva experiència. Molts ja ens coneixem i sabem del que som capaços, farem que sigui una gran temporada”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply