Cares noves al capdavant de la secció femenina

Després de l’adéu de Moi Dubé, el nou coordinador de la UEO Femení serà Adrià Ortega, jove de Torelló que ja té experiència en el món del futbol femení. Pel que fa a la banqueta del Sènior Femení, l’entrenador serà Albert Casadevall, que ha treballat en clubs com Sant Gregori o Figueres. La idea de la secció és seguir amb el creixement d’aquests tres anys i impregnar un estil de joc reconeixible per a tots els equips. 

Adrià Ortega té 23 anys i ha entrenat al CF Torelló (Primera Divisió femenina i un aleví). També ha estat dos anys seleccionador sub-12 d’Osona i ha treballat en el cos tècnic de clubs masculins de la comarca. En declaracions al web, Ortega intentarà “fer seguir creixent el futbol femení de la UEO i que agafi més nom”. A nivell futbolístic, el jove osonenc pretén que “tots els equips de la secció juguin d’una mateixa manera perquè siguin reconeguts a nivell futbolístic”.

Ortega arriba acompanyat d’Albert Casadevall, que serà el relleu de Moi Dubé com a tècnic del Sènior Femení, que competirà un any més a Primera Catalana. Casadevall té 43 anys i és natural de Sant Gregori. Ha entrenat al futbol base de AE Sant Gregori i UE Figueres, en conjunts tant masculins com femenins. Sobre la seva idea de joc, el gironí aposta per un estil de toc: “M’agrada tenir la pilota, que les noies gaudeixin amb la pilota i que creixin amb l’equip, sempre confiant en elles mateixes i el seu potencial per aportar el millor de cadascuna”. Casadevall també afegeix altres valors que considera indispensables i que s’ajusten plenament a la filosofia de la UEO: “Gran esperit de lluita, molta humilitat i respecte pel rival. He vingut a Olot perquè és un gran club i té ganes de futbol femení”.

Així doncs, nova etapa, cares noves i aire fresc a la UEO Femení, que fins ara ha comptat amb quatre conjunts de formació més un sènior i que de la mà d’Ortega i Casadevall espera refermar la progressió d’aquestes tres temporades per seguir apujant el llistó. Benvinguts al club! Sort i èxits!

Albert Casadevall agafa la batuta del Sènior

 

Adrià Ortega, davant de l’escut de l’Estadi

Leave a Reply