Pol Ballesté, guardonat com a millor de Segona B per Ràdio Marca

El futbolista barceloní de la Unió Esportiva Olot, un dels primers a renovar de forma automàtica, ha estat escollit com a millor porter del grup tercer de Segona B en els Premis Campió 2020 del programa Marcador Catalunya de Ràdio Marca Barcelona. Ballesté, que només havia encaixat 18 gols fins a l’aturada de la competició, té el promig més baix de tota la categoria, el que el converteix en el Zamora d’aquesta lliga atípica i excepcional. Un mèrit extensible a la competència de Marc Vito i a la preparació del banyolí Pol Fresneda des del cos tècnic. Enhorabona, Pol! Et seguirem gaudint el curs vinent!

Enllaç a la NOTÍCIA de Ràdio Marca Barcelona amb la resta de guardonats: https://www.radiomarcabarcelona.com/premis-campio-2020/?utm_source=&utm_medium=&utm_campaign=

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply