Plujà i Abelardo, baixes al cos tècnic del primer equip

Línia continuïsta a l’staff tècnic de la primera plantilla de la Unió Esportiva Olot. Anunciem les renovacions de Kevin Martínez, Ferran Joanmiquel, Pol Fresneda, Jordi Martín, Carles Curós, Myron Ilchisin i Ramon Vilà, aquest últim com a cap dels serveis mèdics. Per contra, causen baixa el fisio Gerard Pluja i Abelardo Otero, l’entrenador assistent interior. L’única incorporació és Albert Calonge, nou fisioterapeuta. 

Kevin Martínez és la mà dreta de Raúl Garrido i de fet ja va signar la renovació juntament amb el tècnic valencià. Martínez és especialista en l’estratègia i encetarà la seva quarta temporada com a segon entrenador.

La preparació física seguirà en mans de Ferran Joanmiquel. El jove olotí començarà el seu tercer curs vetllant per la condició física dels nostres jugadors amb recursos i mètodes actualitzats i digitalitzats.

Els porters són cosa del banyolí Pol Fresneda, que també enceta la seva tercera campanya a La Garrotxa. Entrenaments de qualitat que han donat els seus fruïts en l’equip menys golejat de la lliga i Ballesté com a Zamora.

Una figura nova del curs passat i que tindrà continuïtat és l’analista Jordi Martín. El de Sant Pau de Segúries exerceix de suport als tècnics en l’observació de jugadors i rivals i gravació i edició d’entrenaments i partits.

Es podria dir que ja són dos autèntics veterans dins del club. Carles Curós, delegat de primer equip, continuarà cuidant-se de la logística federativa, desplaçaments i delegat de camp. Per a la seva banda, l’incombustible Myron Ilchinsin es manté com a encarregat de material amb gairebé dues dècades al càrrec.

També seguiran David Cruz com a doctor i Ramon Vilà com a cap de fisioteràpia, que ja ha lligat un nou fisio després de la baixa de Gerard Pluja, que deixarà la seva tasca després d’un any acompanyant l’equip. Es tracta del jove Albert Calonge, que té 27 anys i és de Seva (Osona). L’altra baixa confirmada al cos tècnic és la d’Alberto Otero, que ha desenvolupat tasques d’entrenador assistent emocional i ha estat una peça important per a la cohesió del grup tant dins com fora del terreny de joc. Gràcies per tot i fins aviat!

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

Leave a Reply