Aposta per un nou cos tècnic al Cadet B

Cares noves a la banqueta del Cadet B de la Fundació UE Olot. Marc Matamala, amb experiència prèvia al CE Banyoles, Caldes i Fornells, dirigirà l’equip acompanyat de Marc Vila i el coach Jordi Matamala. Un conjunt que s’ha reforçat amb Roger Cortés (Llagostera), Pol Herrera (L’Escala), Guillem Ferrés i Martí Puigvert (Girona FC) i David Pagès (Ter-Brugent). Destaquem, també, la continuïtat de Pau Llorens i Genís Pinart, que han tingut opcions per sortir però s’han mantingut fidels als colors.

Matamala arriba amb molta il·lusió i mostra la seva satisfacció per entrar al planter olotí: “Estem molt contents de fitxar per un club com l’Olot, que està fent molt bé les coses i volen seguir creixent, tant a la base com al primer equip. A més, la nostra manera de veure el futbol encaixa amb la que s’està treballant aquí. Crec que les ganes de futbol que hi ha al club ens anirà bé per progressar tots junts”. 

Pel que fa al Cadet A, aquesta temporada serà entrenat per Gerard Moreno i Isaac Morchón, dos tècnics que ja estaven a la casa portant les regnes de l’Infantil A. Destaquem els fitxatges de Carles Giménez (Boscdetosca) i Arnau Raigón (EF Ripollès) i la continuïtat de joves com Nil Plana, Aleix Cahís i Jan Romero, que s’han volgut quedar per defensar l’escut de la UEO.

Moreno i Morchón, el cos tècnic del Cadet A 20-21.

Leave a Reply