Subvenció de Dipsalut al projecte formatiu de la FUEO

Dipsalut atorga la quantitat de 3.642€ per a subvencionar el projecte de futbol formatiu i inclusiu de la Fundació Unió Esportiva Olot. La col·laboració, que fa referència a la temporada 2019-2020, va destinada als joves amb risc d’exclusió social i amb discapcitat intel·lectual.
Una de les principals finalitats de la Fundació de la Unió Esportiva Olot és que el futbol arribi a tots els col·lectius que formen part de la nostra societat i, molt especialment, aquells que són més vulnerables. A través de la pràctica de l’esport, i concretament del futbol, es treballen hàbits saludables, higiene, aprenentatge i valors que es potencien des de la base com l’esperit d’equip, la integració, la humilitat o el respecte. Els destinataris d’aquest projecte són infants i joves amb risc d’exclusió social i persones amb discapacitat intel·lectual, totes elles en edats compreses entre els 8 i els 30 anys. Des de la FUEO agraïm a Dipsalut el seu compromís i col·laboració amb la vessant més social i inclusiva del club, que té la ferma voluntat de representar el cent per cent de la societat olotina i garrotxina.

Leave a Reply