Tornen els tres infantils amb moltes novetats

La Fundació UE Olot recupera el tercer conjunt de categoria infantil que ja havia disposat en anteriors temporades. A l’Infantil A, agafen les regnes en Pau Obrador, que torna al club un any després, i en Joel Olivet, jove ja amb força trajectòria al club. Una plantilla reforçada amb el porter Simón Paris (Nàstic Manresa), els germans Gassama (Fussein i Las) i Sergi Pagès (La Canya), a més de la continuïtat de Dani González

Pel que fa a l’Infantil B, destaquem l’arribada del tècnic Lluís Herrera, que farà parella amb David Ferrés, un dels entrenadors consolidats al club. Herrera, amb experiència al Vic Riuprimer, Nàstic Manresa, Tona, Vilassar o Manlleu, se sent seduït pel projecte i ho agafa amb un repte motivant: “La seriositat i la manera de treballar del club m’han fet decantar per aquesta proposta. No només és atractiva sinó que penso que està fent les coses molt ben fetes i en qüestió de pocs anys es sentirà a parlar molt de l’Olot. “Estic molt il·lusionat amb la nova temporada i amb moltes ganes de començar. En David ja coneix l’equip, és un repte molt gran el canvi del futbol-7 a futbol-11. Tenim una responsabilitat que motiva moltíssim, la idea del club és molt semblant a la meva”. Un Infantil B que incorpora Pau Marguí i Marc Cros (Manlleu), a més de Jaume Pujades (Sant Gregori).

I per acabar, el conjunt de nova creació i que completa el trio en aquesta franja d’edat. És l’Infantil C, nodrit amb alevins que pugen amb ganes de tastar la seva primera experiència al futbol-11. Un equip dirigit per Genís Valeri, que també ha renovat com a preparador físic del CF Sant Jaume, i per Àlex Garza. Un projecte que fa molt bona pinta!

     

Ferrés i Herrera, tècnics de l’Infantil B                Valeri i Garza, tècnics de l’Infantil C

Leave a Reply