Superats els testos serològics i mèdics

Abans de començar oficialment la pretemporada el proper dilluns 24, el primer equip i el cos tècnic de la Unió Esportiva Olot han passat amb èxit els testos serològics del COVID seguint els protocols sanitaris pertinents. També s’han fet proves d’antropometria, salts i mobilitat sota la supervisió del preparador físic Ferran Joanmiquel, així com proves físiques per valorar la capacitat cardiorespiratòria dels jugadors, que han tornat a la feina després d’un llarg període d’inactivitat arran del confinament i els efectes de la pandèmia.

Ha estat la primera presa de contacte de les tres cares noves per a la temporada 20-21. El davanter Juan Delgado, el porter Albert Batalla i el lateral Roger Escoruela, a més de Joel Arumí, que torna de la cessió al Figueres, han passat la revisió mèdica i prova d’esforç al Centre Mèdic de l’Esport de Sant Joan Les Fonts amb el Dr. Francesc Moiset. Primer dia superat!

Batalla i Escoruela, dues de les noves incorpoacions // Foto: Nuri Marguí

Leave a Reply