S’aixeca el teló d’una pretemporada diferent i atípica

La Unió Esportiva Olot ha encetat aquest dilluns 24 d’agost els entrenaments de pretemporada després de cinc mesos de l’últim partit de lliga a l’Estadi Muncipal. Ha estat amb una sessió matinal al Morrot, una hora de treball físic amb exercicis de força i resistència per reactivar el cos després de tanta inactivitat. El tècnic Raúl Garrido ha destacat la bona condició física amb la qual han arribat als jugadors i espera posar fi a la incertesa de les dates, el format de la competició i els protocols sanitaris que estableix la RFEF.

De tota manera, el club ja ha seguit les mesures de seguretat pertinents i després de superar amb èxit els testos serològics, avui ha separat els futbolistes en dos vestidors diferents, a més de posar-se gel a les mans, dur la mascareta, beure en ampolles personalitzades i mantenir les distàncies establertes.

En la sessió hi han participat els 19 jugadors del primer equip (excepte Héctor Simón, lesionat després d’un accident en bici), entre ells les incorporacions de Juan Delgado, Albert Batalla i Roger Escoruela, a més de Joel Arumí, que torna de la cessió al Figueres. La representació del planter ha estat en els juvenils Joel Ferrés, Marc Pijoan i els dos porters nouvinguts (Martí Gayolà i Marc Quer), a més de dos jugadors del filial, Àlex García i Enric Genís. L’equip es tornarà a entrenar demà al Morrot, dimecres descansarà i dijous i divendres es desplaçarà a les instal·lacions de Royalverd per seguir amb la feina.

Les declaracions de Raúl Garrido

“Són molts mesos sense competir, teníem ganes de veure’ns les cares i poder gaudir del futbol i dels entrenaments. Encara no sabem quan començarem la lliga, tot és molt indefinit però ja hem fet el primer pas d’ajuntar-nos”.

“La primera sensació, bé de fet és una dada, és que els jugadors han vingut molt bé físicament. No és normal després d’estar tant de temps aturats, els veig amb il·lusió i feliços per tornar. És una notícia positiva”.

“No hi ha data i no hi ha format oficial de competició. estem expectants i esperem que sigui el més aviat possible. Planifiquem una mica a cegues, tenim setmanes suficients per a treballar però és una mica estrany i ens hem d’adaptar a la situació global”. 

“El meu objectiu és que seguim en la mateixa línia amb la qual vam acabar la competició, que aquest esperit estigui present i mantinguem el nivell de joc. Després ja hi haurà temps d’establir més objectius, l’important és tornar a tenir la mateixa resposta que abans de l’aturada”.

“Tenim un protocol intern molt marcat. Tenim respecte i consciència per totes les normes; distància, mascareta, gel, vestidors separats… Tractem de ser escrupolosos i complir-ho tot per adaptar-nos a la nova normalitat que ens ha tocat viure”.

Foto: David Planella/Ràdio Olot

Leave a Reply