Albert Blázquez: “La gent s’ha cuidat i el grup està molt implicat. De ganes n’hi ha moltes”

Un dels capitans de la Unió Esportiva Olot, Albert Blázquez, valora positivament aquest inici de la pretemporada després de tantes setmanes d’inactivitat. El besaluenc, que obre la seva sisena temporada consecutiva al club, creu que l’equip ha fet els deures durant l’estiu i que arriben en plena forma física, però lamenta la indefinició dels protocols i la incertesa del format i els calendaris de competició. Blázquez també ha tingut un record per a Héctor Simón, apartat de l’activitat per una caiguda en bici.

Declaracions d’Albert Blázquez

“Ens van fer les proves físiques i han sortit millor que l’estiu passat. Això vol dir que la gent s’ha cuidat, que el grup està implicat i que volem seguir amb el ritme que estàvem quan es va parar la competició. De ganes n’hi ha moltes”.

“La sort que tenim respecte a la resta d’equips és que ja som molts jugadors que portem unes quantes temporades aquí. Al final, els tres o quatre nous fitxatges s’adapten ràpid perquè som com un grup d’amics i fem moltes coses junts”.

“És estranya la situació, necessitem saber la data d’inici de la lliga. Crec que tothom té dubtes, hi ha molts rebrots i no tenim un protocol definit per part de la federació. Ens hem de centrar en entrenar i estar preparats per al que vingui”.

“Voldria dir que aquí hi hauria d’haver l’Héctor, que tothom sap que ha tingut un accident en bicicleta. Ell és el nostre primer capità i tot l’equip esperem que estigui el més abans possible amb nosaltres. És una persona que es nota dins del vestidor i que volem tornar a veure aviat sobre la gespa”.

 

 

Leave a Reply