José Antonio Soler (Cultural) torna per quedar-se

El futbolista d’Atzeneta d’Albaida es reincorpora, aquest cop en propietat, a la Unió Esportiva Olot després de rescindir el contracte que l’unia a la Cultural Leonesa. José Antonio Soler, que fitxa per una temporada, ja coneix perfectament la casa després de disputar-hi 24 partits i oferir un rendiment molt interessant des del carril dret. Està previst que aquest dilluns ja es pugui retrobar amb els seus companys per iniciar els entrenaments. 

Com si mai no hagués marxat. José Antonio Soler (Atzeneta, 07-05-1995) ja és oficialment el quart reforç de la UEO per al nou curs després de la rescissió del seu contracte a la Cultural Leonesa. Cedit el curs passat a la Garrotxa, la direcció esportiva del club ha apostat fort per quedar-se en propietat el carriler valencià, que va mostrar un nivell molt alt fins a l’aturada del mes de març arran de la pandèmia. 24 partits (20 com a titular), 1 gol i fins a 6 assistències són les estadístiques d’un futbolista de llarg recorregut, òptimes condicions físiques amb arribada i determinació fins a la línia de fons. A part, intangibles com la seva alegria, optimisme i fàcil integració al vestidor, guanyant-se la confiança del tècnic Raúl Garrido i de l’afició olotina, que va gaudir amb les seves cavalcades profundes a l’Estadi Municipal.

L’avió d’Atzeneta, que signa per un curs més, ja s’entrenarà aquest dilluns amb la resta de la plantilla en la doble sessió programada a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas. Ben tornat a la UEO, Soler! En tenim més ganes!

Foto: Nuri Marguí 

Leave a Reply