La primera pedra (UE OLOT 1-1 CF Peralada)

La Unió Esportiva Olot torna a competir sis mesos després en l’amistós contra el CF Peralada disputat a Royalverd. En el matí de la Diada Nacional de Catalunya, els dos conjunts gironins s’han neutralitzats en un duel entretingut i amb ocasions als dos costats. Carles Puig, entrant de segona línia, ha avançat els xampanyers, però Xumetra ha empatat abans del descans amb un tir afortunat. A la represa, Aroca ha aturat un penal a Juan Delgado i el resultat ja no s’ha mogut més. Proper compromís, dimarts vinent al Torneig de l’Estany.

Sota un sol de justícia a La Vall de’n Bas, els jugadors de la UEO han tornat a sentir-se futbolistes després de mig any. Un primer test de preparació davant d’un CF Peralada més rodat i amb més partits a les seves esquenes. Primer temps força equilibrat amb arribades a les dues àrees. Ha estat més encertat el bloc d’Albert Carbó, que s’ha pogut avançar en una acció de Carles Puig (16′). El lateral xampanyer ha batut Ballesté després d’una bona passada d’Arnau Ortiz, un dels destacats al bàndol visitant. A l’Olot, s’ha estrenat com a titular el lateral Roger Escoruela i també el jove del filial Enric Genís. Els de Raúl Garrido han tingut més control en la recta final i Xumetra ha avisat en un mà a mà amb Aroca. A la segona no ha perdonat la Bala de l’Estartit, si bé és cert que el seu potent xut ha estat desviat per un defensa visitant (40′). Just abans del descans, Moha Chabboura ha vist la vermella directa per una agressió a Ortiz. No obstant, al ser un amistós els dos clubs s’han posat d’acord per sortir amb onze homes a la represa.

Ball de canvis amb més debuts, el d’Albert Batalla sota pals (bona mà la que ha tret a xut de Cristian) i del davanter Juan Delgado, que ha vist com el porter David Aroca li aturava una pena màxima en el tram final del partit. Ha estat una segona meitat força oberta amb aproximacions del Peralada i batzegades dels olotins a la contra. Especialment actiu Kilian Grant per la banda dreta i espurnes de talent del juvenil Marc Pijoan, compartint la zona ampla amb Eloi Amagat. Unes mans dins l’àrea dels empordanesos han provocat el penal que, malauradament, Delgado no ha pogut transformar. Per tant, l’empat s’ha mantingut al marcador en un amistós exigent i productiu. Aviat per extreure conclusions però positiu a nivell físic i de rodatge. Demà l’equip es tornarà a entrenar i dimarts i dimecres participarà al Torneig de l’Estany del CE Banyoles. La semifinal, dimarts a les 21:30h contra el conjunt local. Seguim!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Ballesté, Soler, Aspar, Moha, Salinas, Pedro, Alan Baro, Xumetra (c), Escoruela, Vivi i Enric Genís. També han jugat: Batalla, Barnils, Carles Mas, Blázquez, Nuno, Masó, Kilian, Eloi, Delgado i Marc Pijoan.

CF Peralada: Aroca, Carles Puig, Sergi Romero (c), Papa, Coro, Iván, Diaby, Josu, Arnau Ortiz, Ritxi i Casanovas. També han jugat: Cristian, Roger Cunill, Josu, Pimentel, Muritala, Pau Téllez i Biel Font.

Gols: 0-1, Carles Puig (16′), 1-1, Xumetra (40′).

Incidències: partit a porta tancada disputat al Training Center de Royalverd a La Vall d’en Bas. 

Leave a Reply