Pol Ballesté, sota pals fins al 2022

El porter barceloní, el menys golejat de la temporada passada a Segona B, amplia el seu contracte amb la Unió Esportiva Olot per a la següent temporada, la 2021-2022. Ballesté, que va renovar automàticament aquest curs en complir el número de partits estipulats, s’ha convertit en una peça clau del projecte per la seva seguretat, tranquil·litat i un joc de peus privilegiat.  

Una continuïtat fonamental. Pol Ballesté va arribar a la UEO en el mercat d’hivern de la temporada 2018-19 i va disputar els últims quatre partits de lliga competint amb Xavi Ginard a la porteria. Després de la marxa del mallorquí l’estiu següent, el barceloní, afincat a Blanes, va agafar galons i va disputar 27 partits com a titular en els quals només va encaixar 18 gols. Ballesté té 25 anys i es va formar al FC Barcelona, del qual va sortir en l’etapa juvenil per jugar en diversos clubs com El Palo, Cádiz, Granada B, UCAM Murcia i CD Badajoz. La direcció esportiva el considera una referència sota pals, un element indispensable per la fiabilitat que transmet, per un joc de peus que encaixa perfectament amb el model futbolístic del club i per la seva ambició per créixer i superar-se constament. Una ampliació de contracte molt important d’un futbolista de gran projecció que enguany es jugarà les garrofes amb el balaguerí Albert Batalla.

Enhorabona, Pol! Tindrem Ballestegen almenys per dos anys més!

Declaracions de Pol Ballesté

“Molt feliç i content de continuar en aquest club. Molt il·lusionat per intentar complir les expectatives que han posat en mi. Donar les gràcies al president, a Sergi Raset i al míster per la confiança dipositada i espero retornar-la amb bon joc”.

“Portava alguns anys voltant d’un costat a l’altre i no trobava l’estabilitat. La Unió Esportiva Olot és un club on estic molt tranquil, a prop de la família, la parella i els amics. Són condicionants per a que tot això hagi fluït millor”.

“El projecte és il·lusionant, amb una filosofia de proximitat i estem tots encantats d’estar en un club amb tanta gent de la terra. Hi ha molt bon rotllo al vestidor i això fa que després es noti sobre el terreny de joc”.

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply