CAMPANYA SOCIS 2020-21: Amb ganes de més!

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquets migdia la nova campanya de socis per a la temporada 2020-21. Sota el lema “Amb Ganes de Més”, el club aposta per reforçar el sentiment de pertinença i l’arrelament congelant els preus i oferint promocions especials per treure el màxim partit de l’abonament. El soci mentor, especialment necessari en el context econòmic actual, i el carnet jove són algunes de les noves iniciatives, així com la preserva d’entrades per accedir a l’Estadi, amb capacitat limitada a 850 espectadors. L’altra gran novetat és la creació, juntament amb INTEGRA, de la botiga oficial del club i punt d’atenció al soci, situada just al bell mig de la ciutat. 

En la roda de premsa celebrada aquest matí a l’Estadi Municipal, el directiu de comunicació Jordi Reyes ha volgut deixar clar que el principal objectiu de la campanya és poder arribar absolutament a tothom: “Som molt conscients que la situació és especial i difícil, però hem intentat dissenyar una campanya que faci que tothom qui vulgui acompanyar-nos en el projecte pugui fer-ho”.

Sobre el nou lema escollit, “Amb Ganes de Més”, Reyes reconeix que dins del club va quedar un regust agredolç per com es va acabar la temporada anterior: “Notàvem que ens faltava alguna cosa, teníem ganes de més futbol de Segona B, més futbol base, més futbol femení, més futbol social…”. I pel que fa al vídeo promocional, gravat per Nuri Marguí, la idea era buscar l’arrelament i reivindicar la part més social per “intentar reflectir el sentiment dels socis i representar el cent per cent de la societat”.

Abonaments per a tots els gustos

Pel que fa a les tarifes de preus, queden absolutament congelades i fins i tot s’han adoptat mesures compensatòries als socis dels partits que es van perdre el curs passat per la COVID-19. Una iniciativa molt interessant d’aquesta campanya és la del soci mentor. En què consisteix? Doncs que alguns socis, de forma totalment anònima i desinteressada, s’han ofert pagar l’abonament d’altres socis que per qualsevol circumstàncies no puguin pagar, i més en el context de crisi que atravessem. Només cal posar-se en contacte amb el club i des d’aquí farem les gestions pertinents.

Un altre repte sobre la taula és el de rejovenir la massa social. Jordi Reyes explica la creació del nou carnet jove: “Volem assegurar el futur i intentar augmentar l’ambient del dia de partit a casa. Per això hem creat aquest carnet per a joves de 18 a 25 anys que per 66€ podran gaudir del seu abonament a general”. 

Reforçar el sentiment de pertinença és una altra de les prioritats de la campanya, especialment en un futbol base que mou més de 300 jugadors i jugadores. “Ens agradaria que els pares i mares formessin part de la massa social, aplicarem un descompte a la quota dels jugadors si els familiars es fan socis del club” conclou el directiu de la UEO.  Més detalls de les tarifes de preus en la pàgina adjunta:

FES-TE SOCI 2020-21

Promocions i avantatges per treure’n suc 

Com ve sent habitual en les últimes temporades, el carnet de la UEO dóna un valor afegit amb beneficis econòmics que pocs abonaments poden garantir. Reyes assenyala les tres empreses de proximitat que col·laboren en aquest projecte: “Aquest any treballem amb XÀRTIC (20% de descompte en la factura), Bon Preu i Esclat (8 vals de descompte de 5€ cadascun) i s’hi afegeix Bassols Energia (descompte d’un 16% de la factura elèctrica). En resum, amb el carnet de soci et pots estalviar més de 180€ l’any”.

Els partits a l’Estadi, amb restriccions de públic

Mentre a Primera i Segona Divisió segueixen els partits a porta tancada, sembla que la Segona B començarà amb espectadors a les graderies, sempre amb els protocols, distància i mesures de seguretat corresponents. Per tant, si ets soci de l’Olot podràs gaudir dels partits a l’Estadi (el debut, per exemple, el 25 d’octubre contra el FC Barcelona B) i tindrem un aforament màxim de 850 persones. Des del club s’està treballant en un servei de prereserva virtual de places (a través de l’APP, WhatsApp i correu electronic) en el qual evidentment els socis tindran preferència.

Ben integrats al centre de la ciutat

L’altra gran notícia del dia és la presentació de la botiga oficial del club i punt de venda de la roba esportiva, que serà al Carrer Sant Esteve d’Olot, just al costat de la Plaça Major. Nuri Fité, gerent d’INTEGRA i directiva de la UEO, ressalta el valor d’aquest tipus d’accions: “Esperem que aquest projecte que avui encetem sigui un motiu més més per refermar el compromís dels olotins i garrotxins amb les dues entitats. El projecte neix dels valors compartits entre l’Olot i Integra per a que tots els col·lectius formin part de la societat”.

Aquesta botiga té dues línies principals d’actuació, ser el punt de venda oficial (marxandatge i estampació) i ser el punt d’atenció al soci i seguidors: “Significa ser l’aparador de la UEO al mig de la ciutat, som el distribuidor de la roba esportiva del club amb el dret exclusiu del club i l’activitat econòmica que implica” apunta Fité. I què suposa per INTEGRA? Doncs Fité recalca l’oportunitat de realitzar una feina útil i visible en la formació i relació: “Reforcem la presència d’aquest col·lectiu a la vida diària de la ciutat, treballem amb les capacitats laborals i serem un espai d’aprenenatge, formació i ocupació per relacionar-se i ampliar coneixements”. Més detalls de la nova botiga en la notícia adjunta:

BOTIGA INTEGRA – UEO

 

 

 

 

Leave a Reply