Acord de col·laboració entre Sanum i la UEO

La Unió Esportiva Olot fa un pas endavant en la professionalització del primer equip de Segona B després de signar un acord amb Sanum Healthy House. Es tracta d’un projecte de productes naturals i ecològics d’alimentació, dietètica i complementació esportiva que té els seus establiments a Girona i Olot. L’empresa gironina servirà els seus bols saludables a jugadors i cos tècnic en els partits fora de casa, començant per aquest diumenge a Tarragona. 

Per tal de millorar el rendiment dels futbolistes i augmentar les prestacions competitives, l’esport professional cada vegada cuida més tots els detalls que fan referència al camp de la nutrició i dieta dels esportistes. De la mà de Sanum Healthy House, un model d’alimentació sana que guanya adeptes progressivament en els últims temps, la UEO fa una aposta decidida per incrementar els beneficis nutritius dels jugadors i posa en valor l’alimentació saludable per a donar exemple als nois i noies del futbol base i a la resta de la societat. I en què consisteix aquest conveni? A part de descomptes i assessorament per a la plantilla i cos tècnic en les dues botigues de Sanum (Girona i Olot), cada membre de expedició del primer equip rebrà un Poke Bowl per consumir en els desplaçaments després dels partits, substituint les habituals pizzes o entrepans. I què és un Poke Bowl? Doncs es tracta d’un nou concepte culinari d’origen hawaià que permet combinar diferents ingredients saludables i equilibrats dins d’un bol. Diversos clubs de Primera i Segona Divisió ja han utilitzat aquest servei amb una molt bona acceptació. L’entrada de Sanum, visiblitzada properament en una trobada amb premsa i jugadors, ja es posarà en marxa en la sortida d’aquest cap de setmana a Tarragona, on els jugadors recuperaran energies amb el seu Poke Bowl després del duel al Nou Estadi. Benvinguts al club, Sanum! Amb gana de més!

 

 

Leave a Reply