El partit contra el Badalona es jugarà a porta tancada

La Unió Esportiva Olot havia preparat tot el protocol necessari per garantir la seguretat dels seus aficionats a l’Estadi Municipal de cara al partit d’aquest diumenge 8 de novembre contra el CF Badalona. Malauradament, però, la situació delicada de la pandèmia al nostre territori ha provocat que les autoritats sanitàries hagin decretat que el partit es celebri a porta tancada. Tanmateix, des del club tenim tota la maquinària a punt perquè tan aviat com sigui possible puguem tornar a gaudir d’un partit a casa tots plegats.
I d’altra banda, seguint el compromís que vam adquirir a principi de temporada, la Unió Esportiva Olot continua amb la ferma voluntat d’organitzar busos per tal que els nostres socis puguin acompanyar el primer equip en els desplaçaments dels partits de Segona B. Així doncs, tan aviat com les autoritats sanitàries ho permetin, tornarem a obrir les inscripcions per apuntar-se en aquests viatges per donar suport als jugadors. Gràcies per la comprensió i disculpeu les molèsties ocasionades. Sempre al costat de la nostra gent!

Leave a Reply