Versió actualitzada de l’app de la UEO

Després d’un treball intens i exhaustiu en els últims mesos, la Unió Esportiva Olot i l’empresa gironina Sixtèmia acaben de llançar la nova actualització de l’APP del club, que ofereix novetats importants que podran gaudir directament els nostres aficionats. Algunes de les principals millores són la digitalizació del carnet de soci i la reserva de places a l’Estadi Municipal, aspectes que permetran agilitzar i descongestionar l’entrada al camp, més necessari que mai en el context actual de restriccions per la pandèmia.

La nova versió de l’APP, que podeu trobar amb el nom de “UEOlot” a la Play d’Store d’Android, iOS i ara també disponible per Apple Watch, manté el sistema de notificacions i alertes de resultats, gols, horaris i notícies d’interès que generi el club. També inclou calendari, classificació, últims resultats, cròniques i la plantilla del primer equip amb fotos dels jugadors i enllaç a les seves xarxes socials. Però segurament el pas endavant més cridaner d’aquesta aposta és l’exclusivitat que ofereix als socis del club, que poden registrar-se directament per gaudir del seu carnet digitalitzat i accedir a la reserva del seu seient per al proper partit a casa. Aquesta reserva inclou la signatura del certificat de responsabilitat i l’assignació concreta de la zona del camp per respectar l’aforament limitat i les distàncies de seguretat pertinents. Aquestes accions ens permetren facilitar les vies de comunicació amb els abonats i millorar en la gestió de la logística davant de les restriccions actuals. Poc a poc anirem afegint més funcionalitats amb l’objectiu principal de fer més proper el club al soci a través dels nostres canals virtuals.

Des d’aquestes línies agraïm a Sixtèmia els esforços realitzats en aquest rellançament de l’APP, que creiem que serà molt útil i necessari en els moments actuals. Esperem que us la descarregueu i comenceu a familiaritzar-vos amb les noves prestacions que ens ofereix. Amb ganes de més.. i més a prop teu!

ENLLAÇ AL MANUAL:

APP UE OLOT

Leave a Reply