100 partits de lliga amb Raúl Garrido

El partit d’aquest dimarts va ser molt especial per als tècnics Raúl Garrido i Kevin Martínez, que van complir la xifra dels cent partits de lliga a la banqueta de la Unió Esportiva Olot. Una efemèride molt difícil d’assolir en aquestes categories i que representa una línia de continuïtat i un compromís ferm amb una idea de joc valenta i atrevida. 

Des d’aquell debut a Formentera un 19 de novembre de 2017 fins a l’enfrontament d’aquest dimarts 12 de gener de 2021 contra l’Espanyol B. Curiosament, els dos partits amb el mateix resultat: 1-1.  Tres temporades i mitja amb uns números de 31 victòries, 26 derrotes i 43 empats. Amb una salvació agònica contra l’Elche CF, partits memorables davant rivals d’entitat, dues classificacions per a la Copa del Rei i la percepció d’una evolució, creixement i maduresa al llarg del temps. Més enllà de les xifres, ens quedem amb l’essència intangible d’aquests 100 partits; una idea de joc reconeixible, un equip valent i que arrisca, sòlid en defensa i protagonista amb la pilota. Una plantilla arrelada i compromesa amb el club i un grup humà d’un projecte de proximitat que és com una família. I al capdavant, un míster integrat a la ciutat, amb carisma davant l’afició i amb coneixements i aptituds per competir en qualsevol camp i discutir a qualsevol rival en una categoria de grans pressupostos i clubs històrics. Al seu costat, l’inseparable Kevin Martínez, clau en l’estratègia i en molts conceptes tàctics, la mà dreta amb els seus recursos i consells. Un tàndem valencià que ja és garrotxí d’adopció i que demostra la seva implicació diàriament en cada entrenament i partit. Enhorabona, Raúl i Kevin! Seguim lluitant i creixent!

Declaracions de Raúl Garrido

“Aquests 100 partits em deixen una sensació molt positiva, és molt díficil guanyar més que perdre. Al marge dels resultats, crec que hem pogut desenvolupar una manera d’entendre el joc que el club i els jugadors ens hem sentit identificats”.

“A part dels números, el que hi ha darrere d’aquests 100 partits és un record inesborrable i la confiança que encara en queden molts més. Estic agraït eternament al club, als jugadors i a l’afició per poder viure aquests 100 partits”.

“Ara estem en un moment complicat, però la majoria de records són bonics i positius. Tot el bagatge que portem és per ser optimista, podem fer coses encara millors i més boniques”.

“No és fàcil en el futbol professional estar quasi quatre temporades en un mateix club. Per mi és un orgull”.

Leave a Reply