Arriba Pol Prats, cedit pel Nàstic fins a final de curs

La Unió Esportiva Olot obté la cessió del davanter Pol Prats fins a final de temporada. El futbolista del Baix Ebre, de 21 anys, pertany al Nàstic de Tarragona i arriba per aportar gol, qualitat i velocitat en la línia atacant de l’equip de Gabri Garcia. Prats, que precisament ahir va tenir uns minuts amb el conjunt grana en el partit a l’Estadi Municipal, és el tercer i últim reforç d’hivern després de Samu Pinto i Genís Montolio.

Pol Prats Moragrega (25-05-1999, Paüls) es va formar al juvenil del Nàstic abans de saltar al seu filial, la Pobla de Mafumet, i començar a gaudir de protagonisme amb el primer equip. Es dóna la curiositat que en el seu debut oficial a Segona Divisió A va tenir l’honor de marcar un gol en el partit del Nàstic al camp del Córdova. Les últimes dues temporades ha estat a Segona B en la disciplina del conjunt de Seligrat, tot i que les lesions li han fet la guitza i li han impedit tenir continuïtat. Es tracta d’un extrem explosiu que destaca per la seva velocitat, qualitat, desequilibri i olfacte de gol. Sol jugar per banda dreta però també es pot adaptar a l’esquerra. El davanter ebrenc aportarà més competència i energia en les posicions ofensives, ja que s’adapta perfectament a la idea de joc del tècnic Gabri Garcia. Precisament en l’Olot-Nàstic d’ahir, Prats ja va deixar detalls de la seva verticalitat i atreviment en l’estona que va trepitjar la gespa.

Pol Prats es converteix així en la tercera incorporació d’aquest mercat d’hivern després del migcampista Samu Pinto i el defensa Genís Montolio. Benvingut a la Garrotxa, Pol! Sort i gols!

Declaracions de Pol Prats

“Aquesta cessió la veig com un repte per intentar agafar minuts i confiança en mi mateix. Vull donar el màxim a cada partit i a cada entrenament. Em defineixo com un jugador treballador, ràpid, explosiu, amb bon un contra un i bona definició”.

“M’agrada molt l’Olot, hi ha molt bons jugadors. Aquest diumenge el vaig veure i em va agradar molt l’estil de joc que té. A veure si podem sortir de la zona baixa de la classificació i tirar endavant, treure els màxims punts possibles i donar el màxim de cadascú”.

Foto: Nàstic de Tarragona

Leave a Reply