Condemnats a pilota parada (CF Badalona 1-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot pateix la tercera derrota consecutiva i no pot trencar la dinàmica negativa de resultats. Primera meitat més o menys equilibrada amb les millors arribades per al CF Badalona, que s’ha trobat amb un sensacional Ballesté sotal pals. Això sí, els locals han vist porteria a la represa en una rematada de Valentín a la sortida d’un còrner. Com a notes positives, els debuts de Genís Montolio i Pol Prats, a més de la bona segona meitat del jove Joel Arumí. 

No hi ha manera. No hi ha manera de tallar l’espiral de mals resultats que persegueix a l’Olot en aques tram tan decisiu de competició. Aquest migdia, a l’Estadi Municipal de Badalona, l’equip de Gabri Garcia ha tornat a rebre una altra garrotada en una acció que és la gran assignatura pendent, l’estratègia defensiva. Primer meitat bastant igualada amb una UEO competint a bon nivell i arribant en accions profundes de Xumi i Pol Prats, avui estrenant-se amb la samarreta vermella. A darrere, un altre debutant, Genís Montolio, que s’ha mostrat molt segur i fiable en el tall i la sortida de pilota. Qui ha hagut de treure les castanyes del foc ha estat Pol Ballesté, determinant en tres jugades que podien haver canviat el signe del partit. Aparicio, Chema Moreno i Néstor no han pogut superar les intervencions del porter barceloní, àgil de reflexos per salvar el primer dels locals. Per part olotina, l’opció més destacada ha estat un cop de cap de Vivi que s’ha escapat per sobre.

A la segona meitat, Gabri Garcia ha donat l’oportunitat al jove osonenc Joel Arumí, que ha rellevat Escoruela a la banda esquerra i ha ofert bones prestacions. En l’arrencada de la represa s’han vist els millors moments de la UEO amb una ocasió claríssima per Eloi Amagat, que un pèl escorat ha disparat al cos d’Àlex Sánchez. També Pol Prats ho ha intentat amb una rematada massa forçada. El tècnic de Sallent ha buscat més contrl amb l’entrada de Pedro del Campo i una referència amb Juan Delgado. I quan l’equip estava creixent i amb opcions importants de puntuar i fins i tot somiar amb alguna cosa més, el Badalona ha aconseguit moure l’electronic a favor seu. Ha estat a pilota parada, una llosa molt pesada que arrosseguem des del principi de temporada. Ha estat Valentín Merchán amb el cap, anticipant-se a tothom al primer pal per creuar la pilota lluny de l’abast de Ballesté (74′). Els olotins han intentat reaccionar afegint la profunditat de José Antonio Soler però no ha estat suficient. Fins i tot Barnils s’ha situat de davanter centre per caçar alguna bola morta dins l’àrea. No ha estat possible i hem tornat a caure, dinàmica que no ens agrada i que hem de canviar de manera immediata. Ens dol més que a ningú però no podem ni rendir-nos ni abaixar els braços ni tampoc lamentar-nos tota la setmana. La lliga avança a un ritme vertiginós i cada punt compta per a la participació a la següent fase. Cap fred, analitzem errors i a preparar amb els cinc sentits la visita al camp del Prat. Seguim!

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Alex Sanchez, Toledo (Márquez, 65′), Robusté, Moyano (c) (Bkikoro, 65′), Robert, Galindo, Chema Moreno, Josep Jaume (Goyo, 15′ (Valentín 21′)), Roger, Néstor i Aparicio (Musa, 45′).

UE OLOT: Ballesté, Barnils, Genís (Carles Mas, 81′), Masó, Blázquez (c), Eloi (Pedro, 71′), Pol Prats (Juan Delgado, 70′), Salinas, Escoruela (Joel Arumí, 45′), Xumetra (Soler, 81′) i Vivi.

Gols: 1-0, Valentín (74′).

Àrbitre: Marcos Latorre Gracia. Ha amonestat Blázquez, Joel Arumí i Jordi Masó (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 15a jornada del subgrup A del grup tercer de Segona B disputat a porta tancada a l’Estadi Municipal de Badalona.

Foto: CF Badalona

Leave a Reply