Roger Vidal: “Tenim moltes ganes de tornar a arrencar”

La Federació Catalana de Futbol ha autoritzat el retorn imminent de tres categories del futbol català que donen accés a competicions estatals. Entre elles hi ha el grup 2 de la Preferent juvenil, en el qual milita el Juvenil A de la Unió Esportiva Olot. Així doncs, després d’una llarga aturada arran de la pandèmia i les restriccions decretades, el conjunt de Roger Vidal i Ferran Roca ha accelerat la tornada als entrenaments i es prepara a consciència per una lliga que està previst que arrenqui l’últim cap de setmana de febrer. 

El tècnic de Castellfollit de la Roca, mestre de professió i ex-capità llegendari de la UEO, viu la segona temporada al capdavant del Juvenil A i al costat de l’inseparable Ferran Roca. Hi hem conversat breument abans d’un entrenament Morrot per copsar les seves sensacions a poques setmanes de reprendre l’activitat competitiva.

Bona tarda, Roger. La primera pregunta és obligada, com s’afronta aquest retorn després de tants mesos? 

Doncs la veritat és que afrontem el retorn amb molta il·lusió. Tot i les diferents aturades que hem hagut de fer des que vam jugar la primera i única jornada de lliga, hem seguit entrenant sempre que se’ns ha permès i amb els jugadors que eren del municipi. Hores d’ara, ja podem comptar amb la totalitat de la plantilla i tenim moltes ganes de competir i tornar a gaudir del futbol.

I els jugadors, com han viscut aquest període i quin estat d’ànim tenen?

Els jugadors estan amb moltes ganes de tornar a arrencar. El que són de fora de la comarca ja portaven uns mesos sense entrenar amb l’equip per culpa dels confinaments perimetrals. Tornar a estar junts és molt important per a ells i per la força del grup.

Aquesta lliga serà un format excepcional en tots els sentits. Com ho veieu?

És una temporada atípica i el format de competició serà molt més curt. No sabem si això ens beneficiarà o no, però estem convençuts que podrem competir de tu a tu contra tots els equips.

Sentiu que és una activitat segura?

Partim de la base que la seguretat absoluta no la tenim enlloc, però creiem que el risc és mínim en una activitat a l’aire lliure com és l’esport i amb totes les mesures sanitàries que estem seguint de forma estricta i responsable. 

Molta sort i molts ànims, Roger!

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply