PRÈVIA J20: La lluita és innegociable

Després de la dolorosa ensopegada contra l’Hospitalet, la Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte (17h) el Camp d’Esports de Lleida amb la voluntat de refer-se i treure un resultat positiu per agafar moral en aquestes últimes jornades. Gabri Garcia recupera efectius, entre ells el defensa Carles Mas, però té la baixa del migcampista Pedro del Campo. El conjunt de Molo, també immers en una mala dinàmica, busca un triomf per impulsar-se a la zona mitja-alta de la classificació.

Passar pàgina. Aquest és l’objectiu de la UEO en la primera de les tres finals que li queden abans d’acabar la primera fase del curs. Oblidar el cop de l’Hospi i nodrir-se de confiança amb un bon marcador en un escenari de gran magntiud com és el Camp d’Esports. Toquem de peus a terra i sabem que la situació és difícil, però també sabem que en aquests moments la fórmula ha de passar per la unió, el treball i el compromís. Tots els punts s’enduen a la segona fase i per tant és primordial acumular-ne el màxim per començar ben a prop de la resta de conjunts catalans i valencians. Al·licients a nivell tangible i també intangible, ja que l’equip necessita donar un cop d’efecte per creure en les seves possibilitats i rearmar-se en l’aspecte anímic i moral.

El rival d’aquest dissabte és el Lleida Esportiu, anteriorment denominat UE Lleida, un dels clubs més potents del futbol català i que fins i tot ha trepitjat les categories professionals. Sempre ha estat un habitual de la zona de play-off o dels llocs que s’acosten a aquestes posicions de privilegi. Entrenat per Molo, el conjunt del Segrià ocupa actualment la sisena posició del subgrup amb 22 punts, a set punts del tercer classificat i només un punt per sobre de les places de perill. En els últims cinc partits ha sumat una victòria i quatre derrotes, l’última al camp del Nàstic de Tarragona (1-0). Una plantilla amb noms destacats com Abel Molinero, Chavero, Pau Torres, Fernando Cano, Quim Araújo o Raúl González, el màxim golejador amb sis dianes. A casa seva, al Camp d’Esports, el balanç és de 4 victòries, 1 empat i 3 derrotes.

El partit, corresponent a la jornada 20 del campionat de lliga del subgrup A del grup tercer de Segona B, es disputarà aquest dissabte a les 17h a porta tancada al Camp d’Esports de Lleida i es podrà seguir per Ràdio Olot i per l’streaming de pagament del club lleidatà (lleidaesportiu.tv). Pel que a les baixes, Gabri recupera Kilian, Salinas i per fi el central banyolí Carles Mas però perd Pedro del Campo per una contusió òssia d’una hiperextensió del genoll. Som-hi, vermells! A competir fins al final!

BAIXES: Pedro (lesió).

La prèvia de Gabri:

“El cop va ser dur contra l’Hospi però ens hem de tornar a aixecar i continuar competint fins al final de temporada. Hem d’arribar preparats en l’aspecte anímic i físic per a la fase final, que serà importantíssima”.

“Estem en una situació difícil, desgraciadament no hem pogut fer reaccionar l’equip i sumar més punts. Hem de ser realistes i sortir d’on estem. Hem de lluitar i assumir que hem de salvar l’equip a la categoria, tenim els peus a terra”.

“Estem treballant per competir millor del que hem fet. Hem de sumar el màxim de punts per afrontar l’altra fase a prop dels equips contra els que haurem de competir”.

“El Lleida és un equip amb variants, té un bloc molt competitiu i cada any fa molt bones plantilles. És un dels equips importants de la categoria amb un estil bastant definit. Al seu camp sempre ha estat un rival molt fort”

“El Camp d’Esports és un camp de grans dimensions, nosaltres tractem bé la pilota i ens sentim més còmodes en aquest tipus de camps”.

“Intentarem ser un equip que es faci fort a partir de la pilota, hem d’intentar portar el partit allà on volem. El partit de l’Hospi ens ha de servir d’experiència per sortir concentrats des del primer minut”.

Precedents

Hem trobat fins a 13 visites al camp del Lleida amb un balanç total de 8 derrotes, 3 empats i 2 victòries. De bon record és la victòria olotina de fa dos cursos amb gol del capità Héctor Simón en la segona meitat (0-1). Curiosament, el timó llançanenc compleix 37 anys aquest dissabte i espera, ara des del cos tècnic, col·laborar en gestar una altra alegria a domicili. Pel que fa a l’últim precedent del curs passat, repartiment de punts amb gols d’Álvaro Salinas i Adri León (1-1).

Leave a Reply