Un preu desmesurat (Lleida Esportiu 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot disposa de les millors oportunitats al Camp d’Esports de Lleida però en surt sense puntuar de forma incomprensible. El Lleida Esportiu s’ha avançat al primer minut mitjançant Raúl González, però els olotins s’han refet amb la diana de Juan Delgado. El mateix Raúl, en una jugada enrevessada dins l’àrea petita, ha situat el 2-1 definitiu deu minuts després. La resta del matx ha estat per als de Gabri Garcia, que han dominat amb bon joc i generant perill a l’àrea local. Un peatge excessiu abans de rebre el Llagostera en la penúltima jornada de la primera fase.

Molta producció per un premi nul. La UEO ha tornat sense recompensa de la Terra Ferma després de signar un enfrontament més que digne i de no poder aprofitar les arribades més destacades almenys per endur-se’n un punt. I això que han estat els de casa qui han trencat el gel just començar. Centrada des de la dreta i rematada de cap de Raúl González, que ha agafat desprevinguda la defensa olotina (1′). Gerro d’aigua freda que, un cop més, ens ha obligat a navegar a contracorrent. I ho hem fet de la millor manera que hem sabut, ja que deu minuts després Juan Delgado n’ha recollit els fruits. La despenja Kilian amb el cap, controla Salinas i la cedeix per a l’eldenc, que amb un xic de fortuna pot batre Pau Torres per empatar (13′). Amb les taules, l’Olot s’ha sentit més còmode i ha acaparat més possessió a camp contrari. Novament, però, ha rebut un altre mastegot inesperat. Ha estat el mateix Raúl González que, després d’una pilota despenjada dins l’àrea petita, l’ha endreçat amb la testa xocant amb Pol Ballesté, una acció en la qual s’ha reclamat falta al porter barceloní (23′). Quedava molt de partit i la UEO sabia que podria trobar escletxes en la teranyina dels lleidatans. I han començat a arribar el reguitzell d’ocasions; primer Salinas amb un tir potent que Torres ha blocat en dos temps i quasi es cola cap a dins. Després Eloi Amagat amb una picadeta arribant perfectament de segona línia. L’acció per la banda dreta havia estat de Pol Prats, un dels més destacats avui ocupant la posició de carriler. I un parell més abans del descans; el jugador ebrenc no s’ho ha pensat des de la frontal i ha etzibat un míssil que ha llepat al travesser. També Eloi Amagat ha estat a prop amb un llançament de falta directa. Estava clar que per voluntat i decisió no estàvem disposats a llançar la tovallola ni a rendir-nos a les primeres de canvi.

Més del mateix en la segona meitat amb una primera oportunitat per a Pol Prats, que ha rematat al primer toc després de la centrada de Delgado. A l’altre costat, el Lleida amb prou feines s’ha acostat amb perill real i s’ha limitat a conservar l’avantatge i intentar neutralitzar el desplegament dels garrotxins. Gabri ha mogut banqueta amb la profunditat de Soler, el retorn de Carles Mas després de la lesió i més tard amb Barnils i Samu Pinto. L’equip hi ha seguit creient i Kilian Grant n’ha tingut una altra de molt clara que se l’hi ha esmunyit massa creuada. Molt participatiu el figuerenc, que també ha estat l’autor d’una centrada enverinada que gairebé acaba amb un autogol. Fins al final, fins i tot amb el recurs de Barnils, l’Olot ha buscat la igualada i desencallar un matx que s’ha decidit per dos detalls matiners. Més enllà de la derrota i sabedors de la situació delicadíssima, estem orgullosos del paper que hem fet avui amb valentia, bon futbol i ocasions importants. Ens ha faltat, un cop més, afinar la punteria per sortir amb el botí que hem merescut. Cal refer-se ràpidament, queden dos partits de la primera fase i necessitem sumar punts com sigui. Diumenge vinent, en el derbi gironí a l’Estadi Municipal contra el Llagostera, buscarem tornar al camí de la victòria. I la millor notícia? Que quasi amb tota probabilitat podrem tenir-vos a alguns de vosaltres a les grades després de les últimes resolucions del Procicat. Torna el jugador número 12 en el tram més determinant del curs. Junts més forts!

FITXA TÈCNICA

Lleida Esportiu: Pau Torres, José Ruiz, Simic, Fall, Chavero (Yasser, 56′), Marc (Van Rijn, 78′), Raúl, Abel (Quim Araujo, 78′), Torras (Eneko, 78′), Bagayoko (Cano, 64′) i Abraham.

UE OLOT: Ballesté, Genís (Carles Mas, 56′), Masó (Samu Pinto, 85′), Blázquez (c) (Barnils), Eloi, Pol Prats (Soler, 70′), Salinas, Alan Baró, Kilian, Vivi i Juan Delgado.

Gols: 1-0, Raúl González (1′), 1-1, Juan Delgado (13′), 2-1, Raúl González (23′).

Àrbitre: Adrián Calvo Martínez. Ha amonestat Chavero i Torras (Lleida) i Eloi Amagat, Genís, Vivi, Alan Baró, Soler i Carles Mas (UEO).

Incidències: partit corresponent a la jornada 20 del campionat de lliga del subgrup A del grup tercer de Segona B disputat a porta tancada al Camp d’Esports de Lleida.

Fotos: Jordi Echevarria 

Leave a Reply