PRÈVIA J1-F2: Batalla de tres

Després de la derrota intersetmanal a Sant Adrià, la Unió Esportiva Olot enceta la segona fase amb el repte de situar-se entre els tres primers classificats del grup per aconseguir l’objectiu. Aquest diumenge (18h) rep l’Atzeneta UE, l’equip del poble de José Antonio Soler i entrenat per David Albelda, el millor en puntuació d’aquest grup valencià i que ha realitzat una segona volta molt productiva. Partit novament a porta oberta amb reserva prèvia per als socis i sòcies del nostre club. Xumetra i Barnils seran baixa en el conjunt olotí. 

Prou concessions. La vida, a vegades, et dóna segones oportunitats i aquestes s’han de saber aprofitar. Són vuit partits a cara o creu, són 24 punts a caixa o faixa, una lligueta que decidirà el futur esportiu de la Unió Esportiva Olot. Abstreure’s de la pressió i de les angoixes i mantenir el cap fred i la serenitat serà vital per gestionar els partits i els marcadors de la millor manera. Som capaços, tenim talent, tenim compromís, tenim sacrifici i tenim tota una ciutat al darrere que, per fi, podrà donar-nos el seu alè al clatell. El suport del públic serà clau i indispensable, com també començar amb bon peu i generar vibracions positives per als desplaçaments que ens esperen a terres valencianes i eivissenques. Un cop esborrada la desfeta a la Dani Jarque, cal fer un reset i agafar-se aquestes finals, una a una, amb tota la trascendència que requereixen. Ens hi juguem massa tots com per no buidar-nos i treure tot el que portem dins.

El rival d’aquest diumenge és l’Atzeneta UE, debutant històric a la categoria de bronze i club de la petita localitat d’Atzeneta d’Albaida (País Valencià), de només 1.162 habitants. Un d’aquests ciutadans, per cert, és el defensa de l’Olot José Antonio Soler, que sens dubte viurà la tarda més especial. Un bloc dirigit per l’ex-jugador professional David Albelda, el recordareu del seu pas pel Valencia CF, i que ha estat el millor classificat del subgrup valencià en aquesta lligueta de permanència. Els de la Vall d’Albaida han sumat 21 punts amb 5 victòries, 6 empats i 7 derrotes amb 20 gols a favor i 18 en contra. Fora de casa, els seus registres són de 3 victòries, 1 empat i 5 derrotes. Els màxims golejadors són Alex Chico i Javi Garcia (ex Ibiza i Villareal), autors de cinc dianes. Altres futbolistes destacats són Jesús Rubio (ex Ebro i Nàstic), Vicent Moscardó (ex Mérida i Huracán), Paco Aguza, Lolo Ivars, Guille Andrés o Javi Serra, procedent del CD Castellón.

El partit, corresponent a la jornada 1 de la segona fase del grup tercer de Segona B, es disputarà aquest diumenge a les 18.00h a l’Estadi Municipal d’Olot amb reserva prèvia a l’APP per als socis i sòcies del nostre club. Es podrà seguir en directe, com sempre a casa, per Ràdio Olot i Footters. En l’àmbit purament esportiu, Gabri tindrà la baixa de Roger Barnils, que va patir una lesió muscular a l’isquio a Sant Adrià i estarà un parell de setmanes fora de combat. Tampoc hi serà encara Jordi Xumetra, acabant de fer net després del virus que li ha fet la guitza. Qui ja està en perfectes condicions és Albert Blázquez, que va entrar a última hora en la llista contra l’Espanyol B. Arriba l’hora de la veritat, el moment més determinant del curs i tots plegats hem d’estar a l’alçada. Junts més forts!

BAIXES: Xumetra i Barnils (lesió).

La prèvia de Gabri

“És un partit decisiu, comencem a casa i ha de ser un factor important per a nosaltres. Tenim moltes ganes i esperances en aquesta segona fase tot i l’últim resultat. Estem treballant bé, preparant-nos bé i volem tenir la continuïtat d’encadenar resultats positius”.

“L’Atzeneta va començar la temporada amb pocs punts però a la segona volta va poder treure més partits endavant. És un equip nou a la categoria, un bloc fort que potser pateix més en espais grans. Un equip ben estructurat i ben treballat defensivament, molt honest en l’esforç. A pilota parada també és un bloc potent”.

“Un equip fet a la manera de David Albelda, un jugador contundent, posicional i ordenat tàcticament. La imatge de l’equip també és aquesta, hi ha moltes ajudes i no perden l’ordre defensiu. Albelda és un ex-company que fa anys que no veig i que m’agradarà veure de nou”

“Sé que per Setmana Santa són dates que la gent marxa fora i pot desconnectar, els que es quedin els fem una crida que vinguin a animar. Està clar que amb el seu suport som més forts i ara és el moment de demostrar-ho”.

Precedents

No hi ha precedents. És el primer partit de la història entre UE Olot i Atzeneta UE, ja que els visitants tot just disputen el seu primer curs a Segona B.

 

 

Leave a Reply