Cinc minuts fatídics (Peña Deportiva 2-1 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot torna d’Eivissa amb les mans buides després d’avançar-se en el marcador amb un gol de Xumetra de penal. Primera meitat molt seriosa i pràctica dels de Gabri Garcia, que a la segona han vist com la Peña Deportiva capgirava el resultat amb una rematada acrobàtica de Pau Pomar i una diana d’Aaron Sánchez, també des dels onze metres. Una derrota que ens deixa en una situació molt delicada a la classificació abans d’afrontar un nou desplaçament al camp de l’Atzeneta. 

Un guió conegut. La UEO ha tornat a fer moltes coses bé durant bona part del matx però, com ja va succeir la setmana passada, s’ha quedat amb cara de babau després que el rival capgirés el marcador a falta de pocs minuts per acabar el partit. Posada en escena molt positiva dels olotins, sabedors de la pecularitat de la supefície de gespa artificial i de la intensitat que sol imposar-hi el conjunt eivissenc. Pràcticament no hem fet cap concessió defensiva i hem estat qui més ha trepitjat l’àrea amb un tir de Xumetra que Seral ha enviat a córner i un cop de cap de Vivi en estratègia que ha blocat el porter local. Sobrepassada la mitja hora, pilotada llarga d’Alan Baró per a Juan Delgado, que se l’emporta amb un bon control per davant del defensa i aquest el fa caure sobre la ratlla de l’àrea gran. Jordi Xumetra, plenament recuperat de les seqüeles de la COVID-19, ha agafat la responsabilitat per anotar el 0-1 des del punt de penal (34′). Desena diana de l’empordanès aquesta temporada, la novena a la lliga. Un avantatge que havia de servir per enfortir-nos i creure, encara més, en les nostres possibilitats de sortir amb els tres punts.

Com era d’espera, la Peña Deportiva ha intentat reaccionar a la represa esperonat pels seus seguidors que s’han acostat a Santa Eulàlia del Riu. El davanter Loren ha estat el més incisiu amb dues rematades perilloses que avisaven del despertar dels locals. Dit i fet, ja que el defensa Pau Pomar s’ha inventat una mitja tisora dins l’àrea que ha sorprès tothom i s’ha colat a la xarxa per aconseguir la igualada (76′). L’estat de gràcia dels de Raúl Casany ha tingut continuïtat amb el penal que ha assenyalat el col·legiat Orellana Cid en l’acció de Vivancos amb un davanter balear. Aaron Sánchez, que havia entrat de refresc, ha encertat des dels onze metres per capgirar la truita (82′). Novament, com el dia de l’Orihuela, l’adversari ha donat la volta al marcador en el ruix final i això ha suposat una garrotada anímica important per als olotins. Gabri ha buscat recursos ofensius des de la banqueta amb Pol Prats, Salinas i fins i tot Barnils com a segon davanter centre al costat de Delgado. No n’hi ha hagut prou i l’Olot ha encaixat la segona derrota consecutiva en aquesta segona fase. Sabem que el moment és extremadament complicat i que hem de sumar la majoria dels punts que queden en joc, però rendir-se no és una opció, ens devem als nostres socis i aficionats i representem una entitat quasi centenària que hem de defensar amb orgull, responsabilitat i dignitat fins a l’últim segon de l’últim partit, sigui en la situació que sigui. Propera parada, dissabte vinent al camp de l’Atzeneta, on sortirem a competir, a guanyar i a lluitar com ha fet sempre l’Olot al llarg de la seva història. Seguim!

FITXA TÈCNICA

Peña Deportiva: Seral, Andrada, Andreu, Pau Pomar, De Val (Aaron Sánchez, 58′), Colau (Antonio López, 74′), Cristeto, Nacho (Gilbert, 58′), Loren (Fran Nuñez, 85′), Fondarella i David Barca (Nico, 74′).

UE OLOT: Ballesté, Genís, Blázquez (c) (Barnils, 86′), Eloi (Salinas, 83′), Pedro (Samu Pinto, 86′), Arumí, Alan Baró, Xumetra (Pol Prats, 66′), Kilian, Vivi i Juan Delgado.

Gols: 0-1, Xumetra de penal (34′), 1-1, Pau Pomar (76′), 2-1, Aaron Sánchez de penal (82′).

Àrbitre: Manuel Jesús Orellana Cid. Ha amonestat Loren i De Val (Peña) i Vivi, Blázquez i Gabri Garcia (UEO).

Incidències: partit corresponent a la 4a jornada de la segona fase del grup tercer de Segona B amb la presència d’uns 200 espectadors al Camp Municipal de Santa Eulàlia del Riu d’Eivissa.

 

Leave a Reply