Miquel Àngel Muñoz: “Estem units per superar qualsevol repte”

Miquel Àngel Muñoz agafa les regnes del primer equip de la Unió Esportiva Olot fins a final de temporada amb la col·laboració de la resta del cos tècnic actual. El tècnic gironí, fins ara segon entrenador i coordinador del futbol base, ha estat presentat aquesta tarda davant dels mitjans a l’Estadi Municipal. Muñoz serà el substitut de Gabri Garcia, que avui s’ha acomiadat de la plantilla i debutarà aquest dissabte al camp de l’Atzeneta en el primer dels quatre partits que resten per finalitzar el curs.

Les paraules de Miquel Àngel

“Sóc aquí però sóc la representació de tot el cos tècnic. Estem units per superar qualsevol tipus de repte”

“Hem tingut resultats dolent que han derivat amb un relleu a la banqueta. Bé, un relleu que és una continuïtat de la feina que s’estava fent, hem d’intentar canviar la dinàmica de resultats”.

“Jo sé el que puc aportar: experiència, energia, il·lusió, ganes de tirar-ho endavant i una seguretat que la plantilla s’hi deixarà la pell. Hem d’anar moment a moment, partit a partit”.

“Hem de ser honestos i honrats, que ens puguem mirar a la cara quan s’acabi tot això. On no arribin les cames hi hem d’arribar amb el cap i el cor”.

“Els jugadors estan mentalitzats i conscienciats de tirar la situació endavant. Ens falta l’encert de canviar la dinàmica i les coses negatives que ens han passat”.

“És un repte però alhora és un orgull defensar els interessos d’aquest gran club. No podem perdre la dignitat i l’entitat com a club”.

Les paraules del president Joan Agustí

“Els resultats no són els esperats, hem estat tota la temporada en posicions que no ens havíem imaginat. Aquest és el tercer punt d’inflexió que fem durant la temporada, hem cregut conveninent cancel·lar, de comú acord, el contracte amb Gabri Garcia. Les facilitats per part seva han estat absolutes”.

“Hem decidit que agafi la responsabilitat en Miquel Ángel Muñoz amb el suport del tot el cos tècnic del primer equip. No ha estat gestat de forma premeditada, però els dos últims resultats han provocat que prenguem aquesta decisió”.

“De forces, ganes i energia no ens en falten, tant des del cos tècnic com de la junta directiva. Vam mesurar que fer un canvi podria ser positiu per a l’equip”.

Les paraules del director esportiu Sergi Raset

“No hi ha temps per a lamentacions, hem de tirar endavant. La idea és confiar en gent d’aquí que treballen molt bé i que tenen coneixements per créixer. No és una decisió planificada”.

“La situació no és senzilla, les últimes derrotes han complicat la classificació. Ens queden quatre partits i no s’hi val estar baix de moral. Hem de defensar aquest club entre tots”.

“Per sobre de tot hi ha d’haver ganes de treure l’orgull i de sortir d’aquesta situació tan difícil. La necessitat i el caràcter han de passar per sobre de qualsevol altra cosa. Sabem que estem al límit”.

“Hem cregut que el més coherent és donar continuïtat al cos tècnic actual perquè hi ha bona predisposició i motivació cap a la plantilla. De seguida vam tenir clar que havíem d’apostar per homes de casa”.

 

Leave a Reply