PRÈVIA J5-F2: Aferrats a l’esperança

La Unió Esportiva Olot visita aquest dissabte (Footters, 17h) l’Atzeneta UE en el debut de Miquel Ángel Muñoz com a primer entrenador. El gironí, substitut de Gabri Garcia, és un relleu continuïsta a la banqueta per intentar sacsejar la situació i revertir la dinàmica de resultats per mantenir vives les opcions de permanència a la categoria. Blázquez, per sanció, és l’única baixa dels olotins per enfrontar-se als de David Albelda, en posició franca després de dues victòries seguides.

Buscant un bri de llum. Les dues últimes derrotes, i més de la forma com s’han produït, han complicat de la mala manera l’objectiu de seguir una temporada més a la categoria. Dos mastegots amb remuntada del rival en la segona meitat que han minvat les possibilitats dels olotins i han deixat tocat l’orgull d’una plantilla que encara confia en les seves capacitats. Una setmana moguda amb canvi a la banqueta; Gabri Garcia ha rescindit de mutu acord amb el club i Miquel Ángel Muñoz, fins ara segon entrenador i encarregat de l’estratègia, agafa les regnes amb la col·laboració de la resta de cos tècnic actual, inclòs el lesionat de llarga durada Héctor Simón. Queden quatre partits i no hi ha marge d’error, una situació límit que hem de solventar amb compromís, personalitat i l’encert d’assolir victòries que ens permetin retallar punts i nodrir-nos de confiança. Partit a partit, moment a moment i detall a detall, màxima concentració i atenció durant els noranta minuts per evitar errors de les últimes setmanes.

El rival d’aquest dissabte és l’Atzeneta UE, debutant històric a la categoria de bronze i club de la petita localitat d’Atzeneta d’Albaida, de 1.162 habitants i que té l’honor de ser la població més petita que competeix a Segona B. Un dels habitants il·lustres, sens dubte, és José Antonio Soler, que viurà una jornada especial davant de familiars i amics. L’equip dirigit per l’ex-jugador professional David Albelda, encadena dues victòries consecutives (0-1 contra l’Hospi i 2-0 contra l’Espanyol) després d’haver arrencat la segona fase amb dues desfetes (1-0 contra l’Olot i 1-2 contra el Prat). Amb aquests marcadors, els de la Vall d’Albaida s’han situat en segona posició del subgrup amb 27 punts en 22 partits disputats. Javi Garcia i Alex Chico, amb cinc dianes cadascun, són els davanters amb més olfacte, juntament amb altres atacants perillosos com Héctor Ayo, Guille Andrés o Javi Serra.

El partit, corresponent a la cinquena jornada de la segona fase del grup tercer, es disputarà aquest dissabte a les 17h al Camp Municipal El Regit d’Atzeneta d’Albaida i es podrà seguir en directe per Footters i Ràdio Olot. Qui no hi serà per sanció és el capità Albert Blázquez, que va veure la cinquena groga al camp de la Peña Deportiva. L’expedició, amb Miquel Àngel al capdavant, ha sortit aquest matí en autocar en un llarg viatge fins a Enguera, prop d’Ontinyent, on farà nit aquest divendres. Som-hi, vermells! No abaixarem els braços!

La prèvia de Miquel Ángel Muñoz

“Tinc moltes ganes de tirar endavant aquesta situació negativa i ja estic desitjant que arribi el partit de dissabte per començar a obrir el meló”.

“Es presenta un partit de molta complicació, ni el rival ni la superfície del camp s’adapten a la nostra idea però som l’Olot i hem de resoldre totes les situacions adverses que anem trobant pel camí. Anem amb tota la il·lusió, força i convenciment per repetir la victòria del partit de casa”.

“Ens espera un camp de petites dimensions i un equip molt intens com l’Atzeneta. Tenim tota la confiança per treure-hi un bon resultat i començar la mala dinàmica. Els jugadors estan conscienciats i mentalitzats per fer-ho, puc assegurar que s’hi deixaran la pell”.

“Estem units per superar qualsevol repte. Jo sé el que puc aportar: experiència, energia i la creença i les ganes de tirar-ho endavant. Hem d’anar moment a moment i que ens puguem mirar a la cara quan això s’acabi”.

Precedents

Serà la primera vegada en la història que vistem El Regit d’Atzeneta. L’únic precedent entre els dos equips és el de la primera volta, un matx que va acabar amb triomf olotí gràcies al gol de cap d’Alan Baró en jugada d’estratègia (1-0).

Leave a Reply