Primers moviments a la plantilla

Els jugadors Pol Ballesté, José Antonio Soler, Álvaro Salinas i Juan Delgado es desvinculen de la Unió Esportiva Olot i no continuaran la temporada vinent a la nova categoria de Tercera RFEF. El porter barceloní tanca una etapa de dues temporades i mitja al club amb grans prestacions sota pals, mentre que els dos valencians s’acomiaden després d’un parell de cursos de bon rendiment. Delgado, per a la seva part, ha marcat sis gols en la seva única campanya de vermell. 

Primers moviments en la confecció de la plantilla 2021-22. Fem oficial la desvinculació del projecte del porter Pol Ballesté, del carriler José Antonio Soler i dels atacants Salinas i Delgado. Ballesté va aterrar a la Garrotxa en el mercat d’hivern del curs 2018-19. La marxa de Xavi Ginard a l’estiu li va obrir les portes de la titularitat i el barceloní, afincat a Blanes, va respondre convertint-se en el porter menys golejat de tota la Segona B. En total, Ballesté ha defensat la porteria olotina en 55 partits i ha meravellat amb els seus reflexos, col·locació i joc de peus.

José Antonio Soler es va unir a la UEO just sobre la campana del tancament de mercat de l’estiu del 2019. Cedit per la Cultural Leonesa, el d’Atzeneta es va adaptar ràpidament a la posició de carriler dret en l’esquema de Raúl Garrido. Recorregut, velocitat i ambició del jove de 26 anys que ha disputat 49 partits amb la vermella.

El seu company inseparable, Álvaro Salinas, també deixa el club després de dues temporades i 45 partits. Procedent de l’Hércules, el davanter d’Albatera va completar un primer any sensacional amb 7 gols, qualitat i dinamisme en un curs escapçat per la COVID-19. Aquesta temporada, amb menys protagonisme, hi ha afegit una diana més.

I finalment, l’última sortida és la de Juan Delgado, firmat l’estiu passat del Barakaldo. El punta eldenc ha aportat 6 gols en els 28 partits disputats i intangibles com el sacrifici, la lluita i el joc d’esquenes. Temporada de menys a més per a un futbolista bregat en filials de Segona B i que esdevingut un fix en la davantera de la UEO.

A tots ells, donar-los les gràcies per la seva professionalitat, entrega i compromís fins a l’últim minut del darrer partit de lliga. Us desitgem moltíssima sort en els propres reptes futbolístics i personals que us esperen. Fins aviat!

 

Leave a Reply