“Estem il·lusionats i preparats per situar el club on li pertoca”

A les portes de fer història. Més de 20 anys després, el Juvenil A de la Unió Esportiva Olot es troba en disposició de conquerir el títol de lliga del grup 2 de Preferent i poder ascendir a la categoria de Lliga Nacional. El conjunt de Roger Vidal i Ferran Roca rep aquest diumenge al Vic Riuprimer (Morrot, 12h) i depen d’ell mateix per aconseguir la fita desitjada. Marc Plujà, lesionat, és l’única baixa confirmada. Hem parlat amb el tècnic de Castellfollit en els dies previs de la cita decisiva. 

Roger, com estan els ànims a pocs dies de la final de diumenge?

Estem molt il·lusionats, no ens esperàvem dependre de nosaltres. Els resultats van acompanyar, ens hi hem trobat i tenim molta ambició per guanyar diumenge. 

Ha estat una temporada força peculiar oi?

Sí, ha estat una temporada estranya i disputada una sola volta. Vam començar, vam jugar dues jornades i ens van fer parar. La pandèmia ha provocat que hi hagi més lesions, jugadors confinats i partits suspesos que s’han hagut de recuperar entre setmana. Hem estat bastant regulars i ens hem plantat a la primera posició. Una lliga molt igualada que ens ha obligat a anar al límit a cada jornada. 

Quines han estat les claus d’aquesta gran temporada?

Penso que han estat la regularitat de l’equip, la pinya que s’ha fet i el fet d’encarar cada partit com si fos l’últim. 

Aquest diumenge hi ha més pressió o il·lusió?

Molta més il·lusió que pressió, al final nosaltres ja portem partits jugant-los com una final ja que si perdies et despenjaves. Ara tenim l’últim i si guanyem optem al premi gros. Els jugadors estan preparats, potser hi haurà una mica de nervis en els primers minuts però estic convençut jugarem com sempre. 

Què significaria pel club l’ascens a Lliga Nacional, fita que no s’ha aconseguit des de fa més de 20 anys?

S’ha intentat molt en els últims anys i no s’ha aconseguit. Me’n recorda que jo era cadet i en algun partit m’havien convocat per jugar amb el juvenil de Nacional. Ara puja un equip i prou, és molt difícil d’aconseguir. Que el Juvenil A estigui a Nacional seria una demostració que les coses es fan ben fetes, és on li pertoca estar al club i tant de bo poguem fer aquest pas. 

Com es presenta el partit de diumenge? Què podem dir del Vic Riuprimer, que ve de guanyar al Fornells?

És cert que la setmana passada ens va donar un cop de mà guanyant al líder però diumenge també es jugarà el descens. Per tant, hi haurà pressió pels dos costats. Nosaltres anem líders i tenim el gol average a favor amb el Vilassar.

Fem una crida a l’afició a donar-vos suport als camps del Morrot.

Aquests jugadors ho han donat tot, han estat a un nivell molt alt i penso que el Juvenil A és la punta de la piràmide del futbol base. Tenen moltes ganes de guanyar i passar-ho bé, a més de fer un joc vistós, de combinació i molt atractiu. Estic convençut que la gent s’ho pot passar bé si venen a veure’ns.

Moltes gràcies, Roger! I moltíssima sort per diumenge!

Leave a Reply