“Ho tenim a prop i volem ser protagonistes d’un altre ascens”

Diuen que no hi ha dos sense tres. El Cadet A de la Fundació UE Olot pot arrodonir una temporada històrica per al futbol base del club. Els de Gerard Moreno i Cristian López són líders del grup 16 de Primera Divisió a falta de dues jornades per acabar la competició. Això sí, només amb un punt de distància amb el Cassà, que no permetrà cap marge d’error. La primera final per tornar a Preferent és aquest diumenge a les 10h al Morrot davant del Vilablareix, el cinquè classificat. Hem parlat amb en Gerard per copsar l’estat d’ànim del vestidor. 

Gerard, us queden dues finals per assolir el títol. Com porteu la situació?

Personalment estic una mica nerviós, el meu caràcter com a entrenador és així d’impulsiu.

I la plantilla, amb quina mentalitat afronta el desenllaç?

La canalla està força tranquil·la, suposo que a mesura que arribin els partits decisius començaran a notar la tensió. Confien que estan fent les coses bé, sobretot des de fa un parell de mesos.

Fa uns dies que heu agafat el lideratge en solitari. Quins són els secrets d’aquesta embranzida?

Doncs que els nanos són molt bons i es coneixen molt. La majoria porten uns quants anys jugant junts i això al final es trasllada dins del camp. El punt d’inflexió de la temporada va ser fa uns dos mesos en un partit que vam tenir molt desencert i el rival estar molt efectiu. A partir d’allà, l’equip va fer un pas endavant i va creure’s que podia lluitar per la lliga. Ara portem una ratxa molt bona amb cinc partits deixant la porteria a zero. Som l’equip menys golejat i el més golejador.

Les distàncies, però, són mínimes al capdavant.

És cert, no ens podem despistar perquè tenim un rival com el Cassà que té una molt bona fornada que ens obligarà a guanyar els dos partits que queden. Aquest diumenge tenim l’últim partit a casa i hem de fer la nostra feina.

Els ascensos dels dos juvenils poden ser un bon mirall, oi?

I tant, els nostres jugadors també van veure com van ser les sensacions de l’ascens i van gaudir de la celebració. Ho van celebrar com mai i es van sentir orgullosos de ser part de l’Olot. Sabem el bonic que seria, ens queda fer la feina a nosaltres, ho tenim a prop i és possible. Volem ser els protagonistes en primera persona i gaudir d’un altre ascens. Aquesta generació ja va aconseguir l’ascens a Preferent amb l’Infantil A ara fa dos anys i vol deixar l’Olot a la categoria on mínimament li toca.

Moltíssima sort, Gerard! Us seguirem fins al final!

Leave a Reply