Albert Carbó: “La responsabilitat és molt gran i em sento preparat”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquesta tarda el nou tècnic que portarà la batuta en la nova categoria de la Tercera RFEF. Albert Carbó agafa el repte amb il·lusió, responsabilitat i ambició per dur l’equip en les primeres posicions de la classificació. El director esportiu Sergi Raset en destaca la formació futbolística i l’energia positiva que transmet, mentre que el president Joan Agustí valora la joventut, el talent i el compromís de l’entrenador peraladenc. Carbó signa per una temporada i encara ha d’acabar de perfilar la resta de cos tècnic que l’acompanyarà en aquesta etapa. 

Albert Carbó, nou tècnic UEO:

“Agrair a la junta directiva i a la direcció esportiva la confiança que han mostrat en mi des d’un primer moment. Tenia ganes de fer un pas endavant en la meva carrera com a entrenador i penso que estic en el millor club per a poder treballar”.

“Se’m proposa un objectiu molt clar que és tornar l’Olot a la Segona RFEF. Ho afronto amb molta responsabilitat, energia i ganes de treballar per confeccionar la millor plantilla i intentar assolir l’objectiu de tots els olotins”.

“He treballat de valent per trobar-me una oportunitat com aquesta. He entrenat dues temporades el CF Peralada a Tercera Divisió i ha estat un aprenentatge màxim. Sento que faig un salt a la Unió Esportiva Olot i desitjo que vagi bé i a donar-ho tot per créixer individual i col·lectivament”.

“Tinc 30 anys i un llarg camí per endavant, intento seguir millorant i formant-me com a entrenador. M’agrada tenir-ho tot controlat a nivell metodològic, que l’equip tingui les idees clares. Vull que l’Olot sigui un equip competitiu, honrat i sacrificat, això és el que portarà a les victòries”. 

“La responsabilitat és molt gran i em sento preparat. Intentarem estar a la part alta però sense el treball això és impossibile. Tinc moltes ganes de començar a aportar alegries al club, és un repte apassionant per estar en un equip punter de la Tercera RFEF”.

Joan Agustí, president UEO:

“Presentem la peça bàsica per afrontar aquesta Tercera RFEF o Tercera Divisió, la categoria màxima que havíem arribat fins fa 8 anys”. 

“Per liderar aquest projecte i el retorn a la Segona RFEF i per conduir l’equip hem fitxat a una persona jove amb talent i compromís, una persona que treballarà intensament per la Unió Esportiva Olot. Estem encantats que l’Albert Carbó estigui entre nosaltres”.

Sergi Raset, director esportiu UEO:

“Comencem una nova temporada amb un entrenador jove i preparat per assumir una tasca important i fer un pas endavant en un club que aspira a objectius més importants”.

“Té una molt bona formació, té les idees clares, està molt motivat i tenia moltes ganes d’assumir aquest repte. L’entesa ha estat fàcil i ràpida”.

“És el que necessitàvem, fer un gir per oblidar la temporada passada. Aire nou, energia positiva, il·lusió, empenta, trempera… però sense oblidar la part formativa. És un entrenador que en parlen molt bé a nivell de conceptes, tant amb la pilota com sense”.

“Estic convençut que guanyarem molts partits i que la gent que vingui a l’Estadi s’ho passarà bé. L’objectiu és mirar d’estar a dalt de tot i poder sortir d’aquesta Tercera RFEF, tot i que sabem que no serà gens fàcil ja que hi ha equips històrics amb molt potencial. Hem de ser humils i conscients d’allà on som, l’exigència serà molt gran”.

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

 

Leave a Reply