La porteria, en mans d’Albert Batalla un any més

Albert Batalla seguirà sota els pals de la Unió Esportiva Olot durant una temporada més. El porter balaguerí és la segona renovació de la plantilla per al nou projecte 2021-22 després d’Albert Blázquez. Batalla, de 23 anys, complirà el seu segon curs al club, en el qual ha demostrat compromís, paciència i fiabilitat a la porteria. 

Albert Batalla Porta (Balaguer, 1998) va aterrar a la UEO l’estiu passat després d’una trajectòria a la UD Almeria des del juvenil fins al filial, amb el qual va aconseguir un ascens a Segona B. Aquí a la Garrotxa, el lleidatà ha competit cos a cos amb Pol Ballesté i ha disputat quatre partits en els quals s’ha mostrat com un porter de plenes garanties. Porter sobri, àgil, bo de peus i amb de joc aeri poderós que ha treballat intensament en cada sessió amb Pol Fresneda per guanyar-se el lloc a l’onze. Un futbolista ben compromès, sacrificat i que s’ha identificat amb el projecte des d’un primer moment, independentment del protagonisme sobre la gespa i sempre disposat a sumar i ajudar per créixer. Després d’Albert Blázquez i la contractació del tècnic Albert Carbó, el futbolista de Balaguer esdevé la segona continuïtat a la plantilla per a disputar la Tercera RFEF. Junts un any més, Albert! Gràcies per la confiança!

Declaracions d’Albert Batalla

“Estic molt content de poder renovar. Tot i que la temporada passada va ser molt dura, vaig estar a gust a l’equip i a la ciutat i des del primer moment que vam parlar sempre he tingut el predisposció de quedar-me aquí. Dono les gràcies al club per la confiança dipositada en mi”.

“És un projecte ambiciós amb gent de la zona i gent que té ganes de tirar cap amunt com el míster i també amb els jugadors nous que vindran. Esperem que sigui un gran any”.

“L’objectiu és clar, hem de tornar l’Olot a la categoria que es mereix. Hem d’intentar-ho des del primer minut que comencem a entrenar, sabem que és una competició molt difícil, però hem de tenir la mentalitat i les ganes d’aconseguir-ho”.

“Demano a l’afició que ens ajudin com han fet durant tot l’any, encara que fos des del mur quan no podien entrar a l’Estadi. Es va notar molt el seu suport quan es van obrir les portes i això es va reflectir en els resultats. Nosaltres ens deixarem la pell per aconseguir tots els objectius”.

 

Leave a Reply