Acord amb el Nàstic per a la sortida de Pedro del Campo

La Unió Esportiva Olot arriba a una entesa econòmica amb el Nàstic de Tarragona per a la sortida de Pedro del Campo. El migcampista figuerenc, que tenia un any més de contracte, tanca una etapa inoblidable de quatre temporades a La Garrotxa, en les quals s’ha fet un nom a la categoria a base d’esforç, qualitat humana i un talent innat. És la sisena baixa confirmada de la plantilla que dirigirà Albert Carbó després de Ballesté, Soler, Salinas, Delgado i Samu Pinto, que torna a casa per jugar al CD Ibiza Pitiusas.

Pedro del Campo González s’acomiada avui de la UEO després de quatre cursos i més d’un centenar de partits (106) que l’han consolidat a Segona B. Després d’una llarga trajectòria a la UE Figueres a Tercera Divisió, el jugador figuerenc va decidir fer el salt a la categoria de bronze, on va madurar com a futbolista i va explotar totes les seves virtuts des de la zona de creació. Criteri, posicionament, joc d’associació, canvi de ritme i detalls tècnics de molts quirats que han despertat l’admiració de l’afició olotina i del públic en general. Ara, però, toca separar els camins i estem convençuts que estàs més que preparat per assumir els reptes ambiciosos que t’esperen. Per professionalitat, per qualitat humana i per talent futbolístic.

Ens quedem amb mil i un moments de bon futbol gravats a la retina. Moltíssima sort al Nou Estadi, Pedro! Gràcies per tot!

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply