Arumí, Escoruela i Genís es desvinculen i Pol Prats torna al Nàstic

Més moviments en forma de sortides a la plantilla de la Unió Esportiva Olot. Causen baixa els laterals Joel Arumí i Roger Escoruela i el central Genís Montolio, a més de la tornada de Pol Prats al Nàstic de Tarragona després de la cessió.  El jove de Sant Julià de Vilatorta s’acomiada després d’un any de menys a més i compartint posició amb el mataroní, més protagonista en la primera volta del campionat. 

Joel Arumí, format al planter del nostre club i amb cessions per foguejar-se a la Damm i UE Figueres, buscarà nous reptes lluny de la Garrotxa després d’un curs amb 13 partits disputats i una alta participació en el tram decisiu del curs. Als seus 21 anys, el lateral osonenc disposa d’unes condicions óptimes i una gran projecció per endavant que li auguren una bona carrera futbolística.

Tampoc seguirà a la UEO Roger Escoruela, fitxat l’estiu passat procedent del Sant Andreu. El futbolista de Mataró ha jugat 20 partits, 13 com a titular, i ha ofert un bon rendiment, especialment en la primera meitat de temporada, com a carriler de llarg recorregut amb bona centrada i joc associatiu.

Després d’arribar en el mercat d’hivern, també fa les maletes Genís Montolio, defensa barceloní que ha participat en 11 partits (8 com a titular) i ha contribuït en millorar la solidesa i fiabilitat del bloc en els mesos determinants de competició. També va aterrar per Nadal Pol Prats, que torna al Nàstic de Tarragona després de la cessió de mitja temporada. L’extrem de Paüls ha disputat 14 partits, la majoria com a revulsiu, i ha anotat dos gols al camp de l’Orihuela.

A tots quatre, moltes gràcies per la predisposició, el treball i la implicació durant aquesta etapa. Sort i encerts en el futur!

Leave a Reply