Un primer pas (UE OLOT 1-3 FC Barcelona B)

La Unió Esportiva Olot s’estrena amb derrota però bones sensacions davant de tot un FC Barcelona B. El conjunt d’Albert Carbó s’ha avançat mitjançant Xavi Ferrón en una gran jugada entre Èric Vilanova i Ferran López. El filial blaugrana, més rodat, ha empatat abans del descans amb diana de Peque i ha capgirat el resultat a la represa amb els gols d’Aranda i Escobar. La nota negativa, el cop de cap fortuït que ha rebut Carles Mas just a l’inici i que l’ha enviat a l’hospital per precaució. 

En un entorn incomparable com Les Brides de Royalverd, la UEO ha iniciat el seu nou camí amb un resultat negatiu però moltes coses positives. Per començar, el debut d’un jove de 16 anys a l’onze titular com Guillem Terma, que no s’ha arronsat i ha donat la talla al centre del camp. Una primera meitat en la qual l’Olot li ha discutit la pilota al Barça B i ha disposat d’arribades com una rematada de cap de Sergi Arranz. El filial barceloní també n’ha tingut un parell a través de la perillosa esquerra de Matheus. Qui s’ha posat per davant ha estat la UEO amb una acció de tiralínies; obertura en profunditat d’Èric Vilanova per a Ferri López, que arriba a ratlla de fons i la centra al primer pal, on ha entrat Xavi Ferrón per clavar-la a la xarxa (16′). Poc després, Villaverde ha rematat per sobre el travesser en una bona mitja volta abans que el Barça B empatés amb gol de Peque després d’una acció ben trenada (35′). Abans del descans, Batalla ha salvat els mobles per evitar el segon de Matheus.

A la represa s’ha notat el lògic cansament i la càrrega física de la pretemporada. Carbó ha repartit els minuts amb l’entrada de joves com Moha, Callís, Piju i companyia, que han demostrat que estan preparats per a qualsevol situació. Precisament Moha ha marxat per banda en una fantàstica jugada personal que Arranz no ha pogut culminar. Tampoc Kilian Villaverde en una acció claríssima dins l’àrea petita amb Carevic ja pràcticament batut. Els de Sergi Barjuán també han mogut la banqueta i han trobat l’encert en dos homes de refresc, Aranda i Jordi Escobar, que han pogut acabar de capgirar el resultat (74′ i 80′). A la contra, el juvenil David Pedrosa ha tingut una opció d’or però el porter blaugrana li ha endevinat les intencions.

Bona imatge en un primer test davant d’un rival molt potent. L’única nota negativa, el cop de cap fortuït que ha rebut Carles Mas en saltar amb Ferran López que ha provocat el canvi i que se l’enduessin a l’hospital d’Olot per fer les pertinents proves mèdiques. El proper partit de l’Olot serà dissabte vinent a partir de les 18h contra la UE Cornellà, un altre rival de Primera RFEF. Seguim agafant rodatge!

FITXA TÈCNICA:

UE OLOT: Batalla, Blázquez, Ayala, Carles, Ferri, Eloi, Èric Vilanova, Terma, Ferrón, Arranz i Kilian Villaverde. També han jugat Gerard Batalla, Callís, Moha, Piju, Ferrés, Colomer, Forés i Pedrosa.

FC Barcelona B: Carevic, Arnau Casas, Arnau Solà, Mika Mármol, Casadó, L. De Vega, Matheus, Jutglà, Zaca, Peque i Peque Polo. També han jugat Rafús, Ramos Mingo, Igor, Ilias, N’Diaye, Frank, Miki, Maia, Aranda i Escobar.

Gols: 1-0, Xavi Ferrón (16′), 1-1, Peque (35′), 1-2, Aranda (74′), 1-3, Escobar (80′).

Àrbitre: Sergi Rimbau. Ha amonestat Èric Callís (UEO) i Arnau Casas (FCB).

Incidències: primer partit de la pretemporada de la UEO disputat a porta tancada a les instal·lacions de Royalverd a Les Brides.

Leave a Reply