Renovació dels patrocinadors al Club Atletisme Garrotxa

El Club Atletisme Garrotxa, afiliat dins del futbol inclusiu de la Unió Esportiva Olot, també mantindrà els quatre patrocinadors que l’han acompanyat en l’última temporada. Es tracta d’Spinreact, La Fageda, Marlex i Xuclà, que continuaran col·laborant un any més en el projecte social i integrador del CAG, que competeix amb els seus tres equips a la Millor Lliga del Món.

Spinreact, patrocinador frontal del CAG, és una empresa internacional amb seu a Sant Esteve d’en Bas que treballa en anàlisi clínics de laboratori per a monitoritzar la salut de les persones.

Un altre col·laborador que llueixa al dorsal de la samarreta és La Fageda, projecte empresarial de la comarca nascut a principis dels anys 80 amb l’objectiu d’inserir laboral i socialment les persones amb discapacitat física o transtorns mentals.

Ben compromès amb la causa també hi ha Marlex Human Capital, empresa de treball temporal apassionada per les persones i d’origen emprenador, familiar i arrelada al territori. Protagonisme destacat tant en el futbol social de la Fundació UE Olot com en el Club Atletisme Garrotxa, on s’estampa la seva marca al pantaló.

Completa aquest gruix de patrocinadors Xuclà-Mecàniques Fluvià, una altra empresa de proximitat que des de fa més de 50 anys es dedica al disseny i construcció de maquinària per a la indústria alimentària. Apareix a la màniga dels nostres jugadors de la Millor Lliga del Món.

Fotos: Andrea Bolcato

 

Leave a Reply