Pels pèls (FC Vilafranca 0-0 UE OLOT)

La Unió Esportiva Olot s’emporta un valuós punt de la seva visita a Vilafranca. Porteria a zero amb un rigorós treball defensiu i ocasions importants per aconseguir els tres punts. Eloi Amagat, amb un tir al pal, Kilian i Enric Vallès han disposat d’arribades amb cara i ulls davant d’un Toni Casamayor sensacional sota pals. Un empat de mèrit contra un dels candidats a la promoció d’ascens. Propera jornada, derbi amb el Figueres a casa.

Un punt és un punt. La UEO ha començat a tastar l’exigència dels camps de la Tercera RFEF amb una bona pedra de toc, el FC Vilafranca. Primera meitat molt igualada i força travada, interrupcions que dificultaven la fluïdesa en el joc. Millors oportunitats per a l’Olot amb Arranz, Ot Serrano i sobretot un llançament magistral de falta d’Eloi Amagat que s’ha estavellat al pal esquerre. També s’ha mostrat actiu en atac el conjunt del Penedès amb un parell d’aparicions d’Escofet. Abans del descans, i en els minuts de més creixement ofensiu dels olotins, Callís també s’ha animat amb una volea des de la frontal.

Just començar la represa, els d’Ivan Moreno han generat la seva ocasió més destacada amb una rematada de David Romo després de la bona acció de Collado, el millor jugador del Vilafranca amb desequilibri i profunditat per banda esquerre. L’Olot ha respost amb un cop de cap de Sergi Arranz i sobretot a partit de l’entrada d’Enric Vallès. L’esquerrà de Puig-Reig ha disparat ajustat al pal una falta lateral i després ha executat amb la testa la centrada d’Eloi Amagat. Toni Casamayor, providencial sota pals, ha salvat els mobles en l’última instància. S’ha trencat el matx en els últims minuts amb un contraatac que Kilian Villaverde, que ha entrat de refresc per Moha, ha finalitzat alt per poc. També Eloi amb un altre llançament de falta ha fet lluir els punys de Casamayor. El partit s’ha mort amb la insistència ofensiva d’un Olot que ho ha intentat de mil maneres per tal de desfer la igualada. És un punt i seguit, porteria a zero i sensacions per a l’optimisme davant d’un rival d’entitat i que de ben segur estarà a les primeres posicions de la classificació. És un bon treball, bona feina col·lectiva. Seguim!

FITXA TÈCNICA

FC Vilafranca: Casamyor, Dani Sánchez, Isaac Puig, Fontanils, Pluvins, Pasquina (Pol Via, 56′), Escofet (Cano, 71′), Collado, David Romo, Èric Via (Illescas, 86′) i Acedo.
UE OLOT: Batalla, Ot (Zaka, 82′), Ayala, Blázquez, Eloi Amagat, Arranz, Èric Vilanova, Ferrón (Enric Vallès, 74′), Moha (KIlian, 65′), Callís (Ferri López, 65′) i Bigas.
Àrbitre: Enric Bureau Méndez. Ha amonestat a Pasquina, Fontanils i Escofet (FCV) i Xavi Ferrón i Kilian (UEO).
Incidències: partit corresponent a la segona jornada del campionat de lliga del grup 5 de Tercera RFEF amb la presencia d’uns 500 espectadors al Municipal de Vilafranca.

Leave a Reply