Alçant la veu (CE Manresa 0-3 UE OLOT)

Cop d’autoritat de la Unió Esportiva Olot al Congost. El conjunt d’Albert Carbó ha superat a un dels candidats a la part alta mostrant la versió més efectiva i competitiva. Els gols de Kilian Villaverde, el segon consecutiu, Uri Pérez en pròpia porteria i Sergi Arranz, després d’una acció brillant de Ferrón, han donat la tercera victòria en quatre partits per als olotins. Actuació de mèrit, també, d’Albert Batalla sota pals i debuts dels joves del filial Marc Pijuan i Joel Ferrés. Propera jornada, visita del líder a l’Estadi Municipal. 

Un triomf de prestigi. L’Olot comença a marcar territori en una categoria en la qual els aspirants agafen embranzida i demostren la seva condició. Aquesta tarda, davant d’un bloc que també vol lluitar per ser entre els millors, els de Carbó s’han emportat els tres punts de manera convincent i oferint una gran eficàcia de cara a porteria. Primers minuts de tempteig amb una estirada crucial d’Albert Batalla a la rematada de Nil Garrido. A l’altra banda, Uri Ayala ha avisat amb un cop de cap. Els garrotxins han exhibit una pressió elevada a la sortida de pilota que ben aviat donaria els seus fruits. Sortida des del darrere del conjunt manresà, Èric Vilanova que intercepta la pilota i serveix per a Kilian Villaverde. El tigre barceloní se l’ha posat bé a la cama esquerra i ha batut al porter Óscar Pulido (20′). Segon gol de Villaverde en dos partits, avui també sacrificant-se en tasques defensives i signant un altre duel molt complert. Qui també ha tornat a aparèixer ha estat Batalla, amb una mà salvadora davant del cop de testa de Javi López. Però avui l’alegria ha vingut a l’altra àrea amb una acció desafortunada del defensa local Uri Pérez. Picadeta de Sergi Arranz buscant a Kilian que el defensa vol rebutjar amb el cap i per desgràcia seva se la introdueix a la pròpia porteria (38′). Una jugada similar a la de la primera jornada contra el Castelldefels en el qual la sort ens ha tornat a somriure. Temps de descans amb un avantatge còmode però amb la sensació que encara quedava molta llenya per tallar.

Dit i fet, sortida fulgurant a la represa amb una acció personal de gran qualitat de Xavi Ferrón, que ha driblat el defensa i s’ha internat dins l’àrea, cedint la passada de la mort per a Sergi Arranz, que només ha hagut d’acaronar-la a la xarxa (50′). Connexió figuerenca i segona diana del pistoler per tancar definitivament el marcador. D’aquí al final, un parell d’opcions clares per a Noah Baffoe, el ràpid extrem del conjunt bagenc que s’ha hagut de retirar abans d’hora per lesió. També ha marxat Amantini, en aquest cas expulsat, en veure la segona groga per una entrada a Zaka quan ja enfilava sol cap a l’àrea rival. Uns últims minuts que han servit per veure un parell de debuts molt especials, els de Joel Ferrés i Marc Pijuan en competició oficial amb el primer equip. Els dos joves del filial han substuït a Èric Callís i Sergi Arranz i han contribuït a estacar una victòria molt important.

Important per mantenir la ratxa positiva (tres victòries i un empat), important per seguir enganxats a la lluita i enviar un missatge a la resta de candidats i important per tombar un rival que es preveu directe a la zona noble de la classificació. I tot això, amb porteria a zero gràcies a un immens Batalla, un complidor Callís, uns sòlids Gerard i Ayala… Un gran treball col·lectiu. Tot carbura i avui la tarda ha estat rodona al Bages, també acompanyats per una representació de la nostra afició. Us necessitarem a tots el proper diumenge a les 17h amb la visita del Girona B, imbatut i actual líder de la categoria. El Fortí Olotí ha de ressonar més fort que mai!

FITXA TÈCNICA

CE Manresa: Óscar Pulido, Amantini, Putxi, Pau Darbra, Noah, Juli Serrano, Àlex Iglesias, Uri Pérez, Nil Garrido, Javi López i Moha. També han jugat Cuello, Biel Rodríguez, Aleix Díaz, De Sande i Marc Martínez.

UE OLOT: Batalla, Callís (Joel Ferrés, 79′), Ayala, Gerard, Bigas, Èric Vilanova, Eloi (Zaka, 70′), Vallès (Ot Serrano, 60′), Ferrón (Moha, 60′), Arranz (Marc Pijuan, 79′) i Kilian.

Gols: 0-1, Kilian (20′), 0-2, Uri Pérez en pròpia (38′), 0-3, Sergi Arranz (50′).

Àrbitre: Miguel Ángel Moreno Villaécija. Ha amonestat a Uri Ayala i Callís (UEO) i ha expulsat a Amantini (CEM) per doble TG.

Incidències: partit corresponent a la quarta jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 450 espectadors a l’Estadi Municipal El Congost de Manresa.

Leave a Reply