Petits detalls (CF Pobla 1-0 UE OLOT)

Primera derrota de la temporada de la Unió Esportiva Olot, que no fa un mal partit però pateix un càstig excessiu en la seva visita al CF Pobla de Mafumet. Un gol en transició ràpida de Guzmán just començar la represa ha decantat la balança a favor dels tarragonins. Els de Carbó han dominat en la primera meitat i han disposat de bones oportunitats, sobretot en el tram final amb Arranz, Zaka i Enric Vallès com a protagonistes. Una pedra en el camí que caldrà oblidar el proper diumenge a casa contra el Sant Cristóbal.

Podia passar. Al camp d’un filial del Nàstic de Tarragona eminentment jove i talentós, la UEO ha sofert la primera ensopegada del curs. Escenari de gespa artificial i rival incòmode que ha dificultat la proposta futbolística dels garrotxins, que han entrat molt bé al partit amb aproximacions inicials d’Ot Serrano, Xavi Ferrón i una clara de Kilian Villaverde que ha salvat Dani Parra de manera decisiva. Una ocasió precedida d’una espectacular acció individual d’Eloi Amagat, un dels destacats del matx. A l’altra banda, tot i improvisar novament una parella de centrals amb Gerard i Bigas, l’Olot no ha patit en excés i només anotem una intervenció de Batalla amb els punys en un llançament de falta directa.

A la represa, però, la Pobla ha fet un pas endavant i el duel s’ha esvalotat. Just començar, Santi Guzmán ha enganxat desprevinguda la defensa en un contraatac molt ràpid i ha definit ajustat al pal dret de la porteria visitant (49′). S’avançaven els de casa sempre haver fet res de l’altre món, però mostrant una gran efectivitat de cara a porteria, clau per vèncer en aquestes categories. La resta de segona meitat ha estat un atac constant de l’Olot buscant trobar el forat per situar la igualada al marcador. Ho han provat del dret i del revés els d’Albert Carbó, que ha regirat la banqueta amb Vallès, Ferri, Moha, Zaka i fins i tot Édgar González, jove debutant figuerenc del filial. D’ocasions remarcables, unes quantes. Cacau d’Enric Vallès des de la frontal, fregant al travesser. Maniobra de Sergi Arranz dins l’àrea, resposta sensacional de Parra. Xut a boca de canó de Zaka, pot rebutjar la defensa. A l’altre costat, Albert Batalla també ha estat inspirat per evitar el segon en u contra u amb Marc Álvarez. Insistència sense premi dels olotins, que han atacat fins al final amb centrades, prolongacions i joc entre línes per trencar la teranyina. No ha pogut ser, avui no era el dia. Primera derrota en una lliga que serà molt llarga i que cal seguir amb peus de plom. Autocrítica per millorar i cap enlaire per progressar i recuperar el camí de la victòria. La buscarem diumenge vinent contra el San Cristóbal a l’Estadi Municipal. Aquí us esperem per treure’ns l’espina!

FITXA TÈCNICA:

CF Pobla: Parra, De La Peña, Robledo, Molina (c), Marc Álvarez, Guzmán, Amoedo, Boaz, Romero, Álvaro Caro i Fidel Rey. També han jugat Grifell, Valverde, Montalvo, Querol i Caballero.

UE OLOT: Batalla, Ot (Vallès, 57′), Gerard, Blázquez (c), Eloi (Édgar, 85′), Arranz, Èric, Xavi Ferrón (Zaka, 70′), Callís (Ferri López, 57′), Kilian (Moha, 57′) i Bigas.

Gols: 1-0, Guzmán (49′).

Àrbitre: Xavier Alins Rodríguez. Ha amonestat a De la Peña i Robledo (Pobla).

Incidències: partit corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència d’uns 300 espectadors al Municipal de La Pobla de Mafumet, una quarantena d’aquests vinguts des de la Garrotxa. 

Leave a Reply