PRÈVIA J6: Seguir el mateix patró

La Unió Esportiva Olot no vol perdre el tren del grup capdavanter en la visita d’aquest diumenge (12.00) a la Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic de Tarragona, invicte com a local, compta amb una plantilla molt jove que també vol fer soroll a la part alta de la classificació. La gran novetat és l’alta mèdica de Carles Mas després de la seva fractura al crani, mentre que Uri Ayala estarà unes sis setmanes fora de combat. Un viatge amb autocar que també faran els nostres socis en la promoció habitual del club. 

Cinc sentits activats. El conjunt d’Albert Carbó espera mantenir el pas ferm de les primeres jornades de lliga en un altre desplaçament que es preveu de màxima dificultat. I això que els olotins estan rutllant fora de casa, especialment en la part defensiva, on no han encaixat cap gol en els dos partits disputats. Un empat de mèrit a Vilafranca i una victòria convincent a Manresa és el bagatge a domicili dels garrotxins, que ho han rematat a l’Estadi Municipal amb més gols i futbol, deixant de banda l’empat contra el Girona B, fins ara líder i un dels candidats a l’ascens. La línia és postiva, l’equip es va conjuntant i encara no coneix la derrota. A més, bones notícies a l’eix defensiu amb la tornada de Carles Mas, que ja té l’alta mèdica després de dos mesos de baixa per una fractura al crani que l’obligarà a jugar amb protecció. Un cop recuperats Ferri López i també Moha, doncs, l’única baixa serà Uri Ayala, lesionat davant del filial gironí. Després de fer-se les proves pertinents, el jove central estarà un mes i mig de baixa per una lesió fibril·lar a l’adductor.

Aquest diumenge visitem a al Club de Futbol La Pobla de Mafumet, fundat l’any 1953 i que des del 2003 actua com a filial del Nàstic de Tarragona. És aquí quan arribat els millors anys de la història del club, aconseguint l’ascens a Tercera Divisió l’any 2006 i tocant sostre a Segona Divisió B l’any 2015, coincidint precisament amb la UEO en un curs fatídic per als dos equips. El conjunt dirigit pel tècnic navarrès Adolfo Baines ha mantingut la meitat de la plantilla del curs passat, afegint joves del juvenil del Nàstic i complentant-ho amb reforços com David Grifell (Calahorra), Ivan Amoedo (Girona B), Cesc Martínez (Valls) o Víctor Valverde (Figueres), un dels jugadors més destacats a nivell ofensius. Pel que fa als resultats, la Pobla es situa a la setena posició amb 7 punts després de sumar dues victòries, un empats i dues derrotes. Precisament les dues victòries han estat com a local, en el seu camp de gespa artificial, i davant d’un dels favorits, el CE L’Hospitalet (2-0), i també contra la UE Sants (1-0).

El partit, corresponent a la sisena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 12h del migdia a l’Estadi Municipal de La Pobla de Mafumet i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. Com en tots els desplaçaments, es farà autocar de socis que vulguin venir a animar-nos a terres tarragonines. Som-hi, vermells! A la recera de tres punts més!

BAIXES: Uri Ayala (lesió)

La prèvia d’Albert Carbó

“A la Pobla hem de continuar sent l’Olot que venim sent com a visitant; sòlid defensivament, buidar-nos sobre el camp i aprofitar el talent dels futbolistes ofensius. Així estarem molt més a prop de la victòria”.
“El CF Pobla de Mafumet és un rival que hem de respectar moltíssim, té individualitats molt bones amb jugadors de gran talent. Ha guanyat els dos partits com a local i és un equip molt directe que haurem de controlar”.
“Aquest divendres donen l’alta a Carles Mas i ja el tindrem disponible per aquest cap de setmana. És una molt bona notícia, ja que és un jugador molt important i espero que ben aviat ja estigui al cent per cent”.

Precedents

Només quatre sortides al camp de la Pobla amb sort diversa; dues derrota, una victòria i un empat. La temporada 2011-12 vam caure-hi per 3-0 i la següent, també a Tercera Divisió, hi vam vèncer per 0-2 (Carlos Martínez i Abel). En el curs 15-16, amb els dos conjunts a Segona B, vam treure un punt gràcies als gols d’Èric Reverter i Alberto Perea. L’última precedent, del curs 2016-17, va ser una derrota per 2-0. Van jugar de titulars Blázquez i Bigas, mentre que Èric Vilanova va sortir a la segona meitat.

Leave a Reply