En un tres i no res (UE OLOT 3-1 CP San Cristóbal)

Victòria amb remuntada de la Unió Esportiva Olot a l’Estadi Municipal per seguir l’estela del nucli capdavanter de la classificació. Primera part grisa i discreta en la qual s’ha avançat el CP San Cristóbal amb un golàs d’Aaron. Reaccio immediata i fulgurant just començar la represa amb dianes d’Eloi Amagat, Xavi Ferrón i Enric Vallès. Personalitat, caràcter i esperit col·lectiu per capgirar una situació delicada amb l’ajuda de quasi 900 espectadors. A destacar, també, el debut oficial dels juvenils Terma i Forés. 

La fe mou muntanyes. L’Olot encarava el partit amb la necessitat imperiosa de sumar els tres punts un cop vista l’ensopegada del Girona B i el descans del Peralada. Per tant, era una jornada propícia per retallar distàncies i tornar a demanar pas entre els aspirants. Però l’equip s’ha topat amb la dura realitat i un bon rival al davant com el CP San Cristóbal. Conjunt ordenat, intens i que ha amortitzat al màxim les seves arribades per anar al descans en avantatge. Ha estat en una gran jugada personal del jove Aaron, que ha clavat la pilota a prop de l’escaire de Batalla (41′). Un primer temps espès en la circulació de pilota en el qual ens ha costat enllaçar combinacions de mèrit a prop de l’àrea visitant. L’ocasió més clara ha vingut a pilota parada, una rematada de cap de Bigas que s’ha escapat per sobre el travesser.

Carbó ha sacsejat l’onze a la represa amb l’entrada de Ferrón i Callís, dos llampecs que han fet estralls per la banda dreta. El pla ha sortit a la perfecció i l’Olot ha sortit amb una cara ben diferent a la segona meitat. I de cop i volta, tres gols i una remuntada exprés totalment impensable. El primer, acció ràpida de Xavi Ferrón, centrada del figuerenc, bola morta dins l’àrea i Eloi Amagat, amb pausa i delicadesa, que l’endreça a la xarxa (59′). El mateix Eloi ha esdevingut protagonista del segon amb una internada brillant i una passada de la mort per a Ferrón, que ha afusellat al porter visitant (61′). Tot això, en tres minuts de diferència i pràcticament sense temps que l’speaker pugués fer els tuits i cantar els dos gols. Però és que la bogeria no acabaria aquí, ja que Bigas s’ha endinsat per l’ala esquerra, l’ha posat al cor de l’àrea i Enric Vallès, tot elegància, l’ha enganxat de volea per signar el tercer i definitiu (64′). Estrena realitzadora del berguedà amb dedicatòria ben especial i emotiva cap al seu pare, que ens va deixar fa poques setmanes. Qui estava especialment juganer era Xavi Ferrón, que ha enviat un córner olímpic al pal. El porter Arnau també ha salvat el quart de Bigas amb una intervenció destacada. I el premi, per a dos juvenils, Guillem Terma i Arnau Forés, que han gaudit dels primers minuts en competició oficial amb el primer equip. La cirereta del pastís d’una tarda que pintava molt negra i que finalment ha estat radiant i amb final feliç. Segona posició amb 14 punts (igual que Peralada) i deu de dotze punts possibles al Fortí Olotí, avui força engrescat amb quasi 900 espectadors. Propera sortida, diumenge vinent al migdia al camp de la Fundació Grama, un altre obstacle que caldrà superar per seguir en les posicions d’honor i seguir fent d’aquest Olot un equip guanyador i temible. Endavant!

FITXA TÈCNICA

UE OLOT: Batalla, Gerard, Blázquez (c), Eloi (Terma, 77′), Arranz, Èric Vilanova (Forés, 85′), Ferri (Callís, 45′), Moha (Ferrón, 45′), Kilian (Ot Serrano, 71′), Bigas i Vallès.

CP San Cristóbal: Arnau, Óscar Sierra (c), David López, Ricki, Sergi Martínez, Àlex Poves (Canti, 69′), Tino Mendoza (David Toro, 69′), Mario Domingo, Ion Vázquez (Carrasco, 81′), Tom (Abde, 69′) i Aaron (Ousman, 81′).

Gols: 0-1, Aaron (41′), 1-1, Eloi Amagat (59′), 2-1, Xavi Ferrón (61′), 3-1, Enric Vallès (64′). 

Àrbitre: Alejandro Aguayo Prieto. Ha amonestat Eloi i Blázquez (UEO)

Incidències: partit corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb la presència de 889 espectadors a l’Estadi Municipal d’Olot. 

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply