PRÈVIA J7: Aprendre la lliçó

Després de l’ensopegada contra la Pobla, la Unió Esportiva Olot rep aquest diumenge (17.00h) el CP San Cristóbal amb l’objectiu de fer creu i ratlla i mantenir la bona línia de resultats que atresora a l’Estadi Municipal. El conjunt egarenc, situat a la zona mitja-alta i amb jugadors bregats a la categoria, ha començat el curs amb resultats de mèrits i s’entreveu com un adversari incòmode. Albert Carbó, que té les absències destacades dels centrals Uri Ayala i Carles Mas, demana l’ajuda del públic per reenganxar-se en la lluita dels aspirants. 

Aquí caic, aquí m’aixeco. La derrota de l’última jornada al camp de la Pobla de Mafumet ha de servir d’estímul i de motivació per agafar amb més força el camí de la victòria. Després de sis jornades disputades, el balanç global és més que positiu però la darrera taca a l’expedient ens obliga a netejar-la com més aviat millor i fer-ho de la manera que sabem; a casa, davant de la nostra gent, i essent protagonistes del joc. El Fortí Olotí es manté imbatut amb dues victòries i un empat contra el líder, una de les fortaleses d’un bloc amb un gen competitiu inqüestionable i que li cal polir petits detalls per mantenir la trajectòria inicial. Carbó, però, tindrà encara un buit a l’eix central amb les lesions d’Uri Ayala i de Carles Mas, amb una fractura al dit just el dia que tornava als entrenaments. El banyolí tornarà en un parell de setmanes per completar la rotació de Gerard Batalla i Bigas, lateral reubicat a central. No valen excuses, és moment de tornar a agafar el tren dels aspirants i fer valer la condició de local per deixar els tres punts a la capital de la Garrotxa.

El rival d’aquest diumenge és el Centre Parroquial San Cristóbal, fundat l’any 1957 i associat al centre religiós del mateix nom. Es tracta actualment del segon club més important de la ciutat de Terrassa i disputa els seus partits com a local al Municipal Ca n’Anglada. Pel que fa a la seva trajectòria, podem dir que és un club que s’ha mogut principalment per les categories territorials de Primera Catalana i l’antiga Regional Preferent. En el seu palmarès compta amb una Copa Catalunya Amateur que va conquerir l’any 2016 després de superar al FC Sant Cugat Esport (2-3). La Tercera Divisió la va tastar per primer cop en els cursos 1987-88 i 1988-89. El juny del 2018, el club egarenc es va proclamar campió de Primera Catalana i va poder tornar a la Tercera Divisió, ara Tercera RFEF. L’equip actual, dirigit per Oliver Ballabriga suma 10 punts i ocupa la sisena posició amb unes estadístiques de tres victòries (Granollers, Sant Andreu i Sants) un empat (Hospitalet) i dues derrotes (Peralada i Vilassar de Mar). Ha marcat quatre gols i n’ha encaixat també quatre. El màxim golejador és l’experimentat defensa Óscar Sierra, que ha marcat dues dianes. Una plantilla amb futbolistes interessants com David Toro, fitxat del Santfeliuenc, l’andorrà Max Llovera, Mario Canti, Ousman Touray (ex-Figueres) i davanters com Diawara o Álex Poves, arribat des del Sant Andreu.

El partit, corresponent a la setena jornada del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF, es disputarà aquest diumenge a les 17.00h a l’Estadi Municipal d’Olot i es podrà seguir en directe per Ràdio Olot. Ja no hi ha la promoció de l’acompanyant però esperem una resposta igual de massiva que el dia del Girona B, tenint en compte que els camps ja poden comptar amb el cent per cent de l’aforament. Volem que l’Estadi torni a fer xup-xup amb el Número 12 a ple rendiment i animant des del minut zero. No hi falteu pas!

BAIXES: Carles Mas i Ayala (lesió)

La prèvia d’Albert Carbó

“Estem treballant amb el màxim d’optimisme i humilitat per afrontar el partit contra el San Cristóbal. Necessitem guanyar i tenim moltes ganes que arribi diumenge i jugar davant de la nostra afició. Tinc ganes de veure un Estadi ple i que ens ajudi com en l’últim partit. Estic segur que així guanyarem”.

“S’està veient que hi ha molts equips que volen estar a la part alta de la classificació, ens toca afrontar cada jornada amb el màxim respecte als rivals, sigui qui sigui. Juguem a casa, som l’Olot i hem de demostrar que volem estar a la part alta de la classificació”. 

“El San Cristóbal serà un rival difícil, ho està demostrant en aquestes primeres jornades. És un equip amb futbolistes experimentats en la categoria, han firmat bé en aquest mercat d’estiu. És un equip que està traient bons resultats”

“No ens hem d’obsessionar amb la classificació, és aviat encara. Sempre he dit que esperem quan acabi la primera volta a veure on estem, esperem ser a la part alta”.

“Estic tranquil, els tres gironins vam començar molt forts i continuem allà. Vam perdre tres punts a la Pobla i ens deseenganxem una mica, però diumenge tenim una altra oportunitat per enganxar-nos”

“Treballarem per l’aficionats i pel club, tothom vol que l’Olot estigui a dalt i volem que la gent gaudeixi en un any tan especial com el del Centenari. Això passa per emportar-nos els tres punts aquest cap de setmana”.

Precedents

Els precedents contra el San Cristóbal a l’Estadi Municipal ens deixen un total de sis victòries locals, un empat i una victòria visitant (1987-88). L’última visita del club terrassenc a la Garrotxa va ser el curs 2010-11 a Primera Catalana. L’Olot es va imposar per 2-1

Leave a Reply