Jordi Xumetra (UE Costa Brava) torna a l’Olot

L’atacant empordanès viurà una segona etapa a la Unió Esportiva Olot després de rescindir contracte amb la UE Costa Brava de Primera RFEF. Xumetra, que ha disputat 100 partits de vermell amb 23 gols marcats, serà un reforç de luxe a la davantera per afrontar aquesta segona volta a Tercera RFEF. La Bala de l’Estartit, que té 36 anys i resideix a Olot, firma per al que resta d’aquest curs i un any més. 

Jordi Xumetra Feliu (24-10-1985, L’Estartit) és el primer reforç de la UEO en aquest mercat d’hivern i arriba procedent de la UE Costa Brava, amb la qual ha disputat 17 partits i ha anotat 3 gols a la nova categoria de Primera RFEF. El davanter empordanès va arribar a l’Olot el gener del 2017 després d’una llarga i exitosa carrera al futbol professional (Girona FC, Elche CF, UD Levante i Real Zaragoza), disputant fins i tot més d’una cinquantena de partits a Primera Divisió. Un futbolista que viu a la nostra ciutat i que coneix plenament la casa i el projecte després de tres temporades i mitja defensant la samarreta vermella. El contemplen un centenar de partits amb més d’una vintena de gols, essent un dels líders ofensius de l’equip en els darrers cursos a Segona B.

No descobrirem ara les qualitats futbolístiques i tècniques d’en Xumi. Un extrem que es pot reconvertir a davanter o segona punta amb potència física, desequilibri, visió de joc, arribada, xut i bona definició amb la seva cama dreta. Un salt de qualitat per a l’atac d’Albert Carbó, que es sumarà als bons números que atresoren Sergi Arranz (11 gols) i Kilian Villaverde (5 gols). Més dinamita ofensiva per aconseguir l’objectiu desitjat en aquesta exigent segona volta, recuperar la categoria perduda en un any tan especial com el del Centenari.

Xumetra, que firma per una temporada i mitja, ja s’entrenarà demà amb els seus companys a Royalverd i estarà a disposició del tècnic per al proper partit, que serà diumenge 9 de gener als Canyars contra la UE Castelldefels. Ben tornat, Jordi! Amb tu serem més forts!

Declaracions de Jordi Xumetra

“Quan em va trucar l’Olot en aquest mercat d’hivern no m’ho vaig pensar dues vegades. És un club que genera un sentiment especial d’afecte un cop hi has passat, també amb les persones que fan que funcioni dia a dia”

“És un projecte maco i il·lusionant, tinc l’espina clavada del descens. Puc aportar el meu grau d’experiència, desequilibri i profunditat a la part ofensiva, a més d’algun que altre gol”.

“Molt content de poder tornar, ja he coincidit amb alguns companys i sé com va el club”

Foto: Nuri Marguí-UE Olot

 

 

Leave a Reply