Conveni de col·laboració amb el Johan Cruyff Institute

La Unió Esportiva Olot tanca un conveni de col·laboració amb el Johan Cruyff Institute, entitat que es dedica a la formació en gestió esportiva, màrqueting o patrocini amb més de 90 programes acadèmics amb clubs i futbolistes de primera línia. Un vincle fonamentat en tres grans eixos com són la formació, amb descomptes per a membres del club, la possibilitat d’incorporar estudiants en pràctiques i de participar en debats per expandir el model de gestió i la filosofia del nostre club. El director esportiu Sergi Raset valora molt positivament aquest lligam que dóna prestigi a l’entitat i que permet donar a conèixer el projecte de l’Olot. 

El Johan Cruyff Institute fa més de 20 anys que es dedica a la formació en gestió esportiva, màrqueting esportiu i patrocini, negocis i administració del futbol, i coaching. En total, disposen de més de 90 programes acadèmics entre màsters, postgraus i cursos, siguin online o presencials. Per a la seves aules han passat esportistes d’elit molt importants del món del futbol com Edwin Van de Sar, Michael Reiziger, Bojan Krkic, Toni Velamazán, Salomón Rondón, Tomás Rincón, Alfred Finbogasson. Actualment també h estan estudiant jugadors com James Rodriguez, Keylor Navas, Celso Borges, entre altres.
Aquesta col·laboració, que hem tancat recentment i que s’uneix a les que ja tenim a nivell universitari amb la UVIC i EUSES (Girona), es defineix a través de tres grans eixos:
Formació: Possibilitat de descomptes de fins al 20% per a tots els membres del club // Possibilitat de formació a mida segons necessitats específiques del club.
Talent: Possibilitat d’incorporar un estudiant en pràctiques per ajudar en la gestió del club // Possibilitat d’accedir a la borsa de treball per captar talent.
Coneixement: Possibilitat de participació en webinars, debats i seminaris explicant el model de gestió del club // Possibilitat de creació d’un cas d’estudi o projecte pel club per tal de trobar solucions pel mateix.
Amb aquesta col·laboració, la UE Olot s’uneix a més de 120 entitats vinculades a tot el món i que col·laboren activament amb el centre. Entitats com Club Nacional (Uruguay), Racing Club (Argentina), Alianza Lima (Perú), LigaPro (Ecuador), Deportivo Cali (Colombia), Carabobo FC (Venezuela), o d’altres molt més properes com el FC Barcelona, CD Lugo, Real Sporting de Gijón, Girona FC, SD Compostela, entre moltes altres.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot

“Per a la Unió Esportiva Olot és un honor i una molt bona oportunitat el fet de poder treballar amb el Johan Cruyff Institute. És un centre molt especialitzat en el món de l’esport i és interessant el fet de poder comptar amb joves que puguin fer pràctiques aquí”.

“Que un club com l’Olot estigui vinculat a una entitat del que representa una institució com Johan Cruyff és molt positiu”.

“Podem aprofitar aquest acord per expandir la marca Unió Esportiva Olot amb la idiosincràcia, filosofia i manera de treballar que té el club”.

“És una molt bona notícia i esperem que d’aquí en surtin els seus fruits, és a dir, tenir alumnes en pràctiques que en un futur pròxim puguin formar part del club i que la filosofia Olot es conegui més a Barcelona”. 

Leave a Reply