Aimar Moratalla (UE Costabrava), ofici i polivalència per a la defensa

La Unió Esportiva Olot troba el substitut del lesionat Albert Blázquez en Aimar Moratalla, el segon reforç d’aquest mercat d’hivern procedent del Costa Brava de Primera RFEF. El defensa de Sant Antoni de Vilamajor, amb una llarga trajectòria a la UE Llagostera, on fins i tot va tastar el futbol professional, és un valor segur per a la línia defensiva amb polivalència, experiència i competitivitat. Aimar, de 35 anys, ja s’entrena amb els nous companys i està disponible de cara a l’Olot-Manresa del diumenge.  

Aimar Moratalla Botifoll (11-01-1987, Sant Antoni de Vilamajor) es va formar al Girona FC, on després d’acabar l’etapa juvenil va fer el salt al futbol amateur a les files de l’EC Granollers a Tercera Divisió (2006-07). CF Peralada i CE Banyoles van ser els seus destins a la demarcació abans d’iniciar l’aventura amb la UE Llagostera des de Primera Catalana (2010-11). Un club on el futbolista vallesà va convertir-se en un dels emblemes amb deu temporades i ascensos a Tercera, Segona B i fins i tot Segona Divisió A, participant en 39 partits al futbol professional. Entremig, Moratalla va viure una experiència a Finlàndia amb el Seinäjoki (campió de Copa el 2016) i també va militar a Cornellà, Europa i Granollers un altre cop.

Pel que fa al seu perfil futbolístic, es tracta d’un lateral dret que es pot adaptar a la posició de central o també a la banda esquerra i que complirà el rol de rellevar al capità Albert Blázquez, lesionat de llarga durada al tendó d’Aquil·les. Jugador d’equip, generós en l’esforç i bregat en mil batalles en el futbol modest i semi-professional. Intensitat, agressivitat i competitivitat formen part de l’ADN d’un futbolista acostumat a ser un dels líders de l’equip. Aportarà el punt d’ofici, experiència i fiabilitat a la rereguarda que es necessita en segons quins camps de dimensions reduïdes i en moments calents davant dels grans rivals de la categoria.

A més, la seva integració al vestidor serà ràpida i fàcil, ja que es retrobarà amb ex-companys com Jordi Xumetra, David Bigas, Albert Torra o Eloi Amagat. Un reforç important i que baixa dues categories com Xumi per ajudar-nos a apuntalar la faceta defensiva. Benvingut a la Garrotxa, Aimar! Sort i encerts de vermell!

Leave a Reply