Persistir (CE L’Hospitalet 1-1 UE OLOT)

Igualtat de forces entre Hospi i Unió Esportiva Olot en el debut de Manix Mandiola com a tècnic. Ens hem avançat ben d’hora amb gol d’Ot Serrano en una bona combinació amb Callís. Albert Batalla s’ha tornat a vestir d’heroi per aturar un penal a Ton Alcover en una primera meitat molt bona dels olotins. A la represa, els riberencs han despertat i han empatat en una acció d’estratègia de Ripoll. Ens enduem un punt davant d’un rival que lluita pel play-off i seguim a la segona posició a un del líder. Proper obstacle, UE Sant Andreu.

No deixar-hi de creure. L’ensopegada del Manresa ahir a Ascó donava una oportunitat d’or a l’Olot per recuperar la primera posició, per bé que els bagencs encara disposen de dos partits menys. I els olotins han sortit amb determinació i voluntat d’aconseguir aquests tres punts tan necessaris. Prova d’això és que ja hem obert la llauna al minut 10; jugada de força i decisió d’Ot Serrano, que fa la paret amb Callís i s’interna dins l’àrea, finalitzant amb un tir afortunat a la xarxa local. És el primer gol del jove barceloní amb la samarreta vermella i blava de la UEO. Cinc minuts després, Arranz ha pogut marcar el segon en una gran jugada col·lectiva que el porter Nil ha enviat a córner. Però el guió semblava que es capgirava amb el penal comès per Batalla sobre Miquel Ripoll. El balaguerí, com a Montilivi, ha estat encertat en els onze metres i ha desviat amb el peu la trajectòria del tir de Ton Alcover. Bons moments de futbol dels garrotxins amb joc vistós i pressió alta a camp rival. Fins al descans, l’Hospi només ha tingut una opció a les botes de Diego Martínez, molt desviada.

A la represa, l’Hospi ha volgut capgirar la truita i ha trobat el seu moment en un servei de cantonada. Acció de pissarra amb pentinada al primer pal i entrada de Miquel Ripoll per rematar des del segon (49′). Empat al marcador i instants de rauxa dels locals que hem sabut contenir amb fermesa defensiva. Xumetra ho ha provat des de la distància i l’entrada de Kilian Villaverde ha donat dinamisme a l’atac. De fet, ha estat objecte d’un penal que l’àrbitre ha considerat fora de l’àrea en una de les jugades polèmiques d’aquest segon temps. També hi ha hagut un gol anul·lat a Sergi Arranz per fora de joc després del llançament d’Enric Vallès. Partit boig i trencat en els últims minuts, on tothom podia guanyar però també perdre. Arranz, a boca de canó, i Ayala, en rematada de cap, han tornat a posar la por al cos als del Baix Llobregat, que han generat la més clara a les botes de Ripoll. Albert Batalla, molt resolutiu, ha evitat el gol amb una fantàstica intervenció.

Així doncs, repartiment de punts en l’estrena del tècnic basc Manix Mandiola, que no s’ha pogut asseure a la banqueta per tràmits burocràtics i ha dirigit l’equip des de la grada. Bones sensacions i bloc compacte en línies generals, una llàstima no haver pogut treure la victòria i recuperar el lideratge del grup. Aquest Olot té identitat i no es dóna per vençut. Queden tres jornades i lluitarem pels objectius fins al final, sigui el títol o el play-off d’ascens. Junts aconseguirem tot el que ens prosem!

FITXA TÈCNICA

CE L’Hospitalet: NIl, Parera, Cristian Gómez (c), Verdú, Ripoll, Joel Lasso (Édgar, 76′), Christian Alfonso (Baquero, 68′), Abdoul, Ton Alcover (Sehou, 78′), Juste i Diego Martínez.

UE OLOT: Batalla, Carles Mas (Aimar, 79′), Ot Serrano, Ayala, Eloi (c), Sergi Arranz, Èric Vilanova, Ferri (Kilian, 64′), Xumetra (Ferrón, 82′), Callís i Vallès.

Gols: 0-1, Ot Serrano (10′), 1-1, Ripoll (49′).

Àrbtre: Marc Pujol Prat. Ha amonestat a Cristian Gómez, Alcover i Juste (Hospi) i a Èric Callís i Batalla (UEO)

Incidències: partit corresponent a la jornada 30 del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera RFEF amb uns 700 espectadors al Municipal de l’Hospitalet. 

Fotos: Nuri Marguí-UE Olot

Leave a Reply