Donatiu al TEA Garrotxa en el Dia Mundial de l’Autisme

La Unió Esportiva Olot torna a posar de manifest la seva vessant més social amb una aportació de 1000€ al TEA Garrotxa coincidint amb el Dia Mundial de la Sensibilització de l’Autisme, que és aquest dissabte 2 d’abril. Ja són més de quatre anys de conveni amb l’associació garrotxina, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones diagnosticades i introduir-los plenament a la societat. El donatiu de la UEO, que serveix per organitzar actes per als afectats i les seves famílies, prové del Campus d’estiu, on també hi participen els joves de la comarca que pateixen autisme.

Nuri Fité, directiva àrea social UEO

“Des de la Unió Esportiva Olot tenim la voluntat de fer evident la necessitat de contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones i promoure la seva inclusió a tots els àmbits de la societat com a ciutadans de ple dret”.

“L’acció del club sempre va vinculada amb iniciatives que es donen a la nostra comarca. En aquesta ocasió ho fem amb l’associació TEA Garrotxa, amb qui tenim un conveni de col·laboració des de fa més de quatre anys”

“Aquesta col·laboració té com a finalitat ajudar al TEA Garrotxa a desenvolupar la seva activitat i a fer difusió dels seus actes. Ho fem a través de tres accions; una donació anual de 1000€ que prové del benefici del Campus de la Fundació UE Olot, la participació dels joves al Campus d’estiu i l’assistència gratuïta als partits del primer equip”.

Vanessa Catalan, presidenta TEA Garrotxa

“Volem donar les gràcies a la UE Olot per la seva contribució amb les seves accions per fer visible l’autisme, per conscienciar la població i per ajudar a TEA Garrotxa i a les seves famílies. Això ens permet continuar fent activitats per millorar les àrees d’afectació dels joves i nens diagnosticats en autisme”

“Gràcies a aquestes aportacions podem fer les activitats de forma gratuïta o a un preu molt assequible. Totes les famílies tenen unes despeses importants quan tenim fills amb algun diagnòstic dins la diversitat funcional”

“Aquest any el lema del Dia Mundial de l’Autisme és “Un feliç viatge per la vida” i volem que les persones afectades puguin viure d’una manera millor, puguin ser feliços i que la societat pugui entendre què és l’autisme i què necessiten per ajudar-los. Actualment hi ha una persona afectada per cada 100 persones, això és una xifra molt alta”.

 

Leave a Reply